Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.12.2012, 10:01:12
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mosh-Neagu Vezi mesajul
Nu stii ce spui! In timp ce primeam salariu la firma lui, am fost obligat in cateva randuri sa "ingros randurile" la mitinguri, imbracat in geaca a carei culoare nu ma reprezenta nicicum. Nu puteam sa refuz, desi imi puteam rezerva dreptul "sa tac" in timp ce altii strigau... STIU ce inseamna "sustinere la nivel inalt"... De patru mandate, primarul ramane acelasi, desi el, "saracu" ar vrea sa se retraga! Ordinul nu se discuta!
Tiganii stim clar pe cine voteaza, iar ei NU lipsesc de la vot ca atat le trebuie!! Familiile celor angajati la firmele candidatului, n-au cum sa voteze cu altcineva. In plus, "autobuze in tranzit", si alte "gaselnite" pe care doar ei le stiu!... Un stranut in fata furtunii!...
cat de bine te inteleg. Si eu sunt vrancean ca si tine. Situatia in orasul meu e la fel ca si in orasul tau (culoarea politica e aceeasi). Sunt bugetar si la butoane e acelasi partid de 12 ani. Si eu a fost pus pe "pe post de suporter" de vreo 4 ori in Bucuresti la mitinguri electorale si de 2 ori la tine in oras fara sa am alternativa caci altfel as fi fost "tras pe dreapta". Se stie cine vor castiga anul acesta alegerile parlamentare
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sotul ideal cdiasimi Nunta 231 17.07.2012 10:34:54
Parintele Galeriu - duhovnicul ideal sophia Mari Duhovnici si predicile lor 13 12.05.2010 17:30:51
Destin si Ideal OmuBun Generalitati 4 28.08.2009 16:44:33