![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt in asentimentul dvs. domnule Dumitru73.
|
|
||||
|
||||
![]()
în sfârșit suntem și noi de acord :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Daca recititi postarea mea, am inceput intati cu acest aspect: curatarea noastra personala.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sau mai bine zis să reformulez. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va rog sa ma corectati cand considerati ca este cazul. Nu pretind nici eshaustivitatea nici infailibitatea afirmatiilor mele... si nici ca "le stiu pe toate". "Stiu ca nu stiu nimic, insa stiu ca pot stii mai multe decat stiu" (Socrate) "Nu pretind ca stiu ceea ce stiu sigur ca nu stiu" (Socrate) Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
big-bang, cosmogie, evoluționism teist, facere, geocentrism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biblia in original | Florin-Ionut | Despre Sfanta Scriptura | 49 | 17.06.2016 16:14:13 |
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) | sourire | Generalitati | 18 | 26.05.2011 11:00:48 |
Original Apocalipsa? | JeanneArc | Secte si culte | 3 | 20.11.2010 15:21:37 |
Mic chestionar legat de credinta(inceputuri, rataciri etc.) | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 16 | 04.01.2010 21:23:02 |
Chestionar | eudeea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 04.09.2009 16:33:06 |
|