![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Incepand cu 27.10.2009, saitul Catholica.ro a mentinut pe prima pagina timp de mai multe luni si a recomandat cititorilor sai
fastul/nefastul sait hexaimeron.ro, ca "Saitul saptamanii" am extras din recomandari: "Ne oprim săptămâna aceasta la un sit ortodox mai neobișnuit: Hexaimeron.ro. Cităm din pagina de prezentare: “Scopul acestui sit este acela de a prezenta și actualiza învățătura Bisericii (Ortodoxe) reflectată în Sfânta Scriptură și tâlcuirile Sfinților Părinți, legată de facerea lumii. `Hexaimeron` înseamnă `șase zile` și se referă la acele zile descrise în capitolul I al cărții Facerea. Un proiect cu unele similarități este Creationism.info.ro: “un proiect independent, conceput și întreținut de un mic colectiv de voluntari și cuprinde pentru început un centru online de resurse creaționiste. Recomandăm ca folosirea ambelor situri să se facă cu discernământ. Nu lipsesc unele atacuri, mai subtile sau nu, împotriva Bisericii Catolice, dar mare parte din conținut se concentrează pe tema reală. Cei interesați de probleme precum apariția Universului, a planetei noastre sau a vieții vor găsi în aceste situri materiale interesante". Am facut aceasta observatie "off topic" pentru a arata ca "oficial", exista catolici care mai au si alte puncte de vedere referitoare la fastul/nefastul sait hexaimeron.ro, si nu cum insinueaza obsesiv unii membi cu vederi neocatolice de pe acest topic. Va rog sa revenim la subiectul acestui topic, care, daca veti observa,... nu este Pr Badulescu, geocentrismul sau hexaimeron. Mai stiti care este subiectul principal al acestui topic? Dl Eugen7 am mai multe observatii referitoare la "raspunsul" Dvs. Last edited by neica_nimeni_altul; 01.12.2012 at 15:50:23. |
Tags |
big-bang, cosmogie, evoluționism teist, facere, geocentrism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biblia in original | Florin-Ionut | Despre Sfanta Scriptura | 49 | 17.06.2016 16:14:13 |
Chestionar licenta (am nevoie de raspunsurile voastre) | sourire | Generalitati | 18 | 26.05.2011 11:00:48 |
Original Apocalipsa? | JeanneArc | Secte si culte | 3 | 20.11.2010 15:21:37 |
Mic chestionar legat de credinta(inceputuri, rataciri etc.) | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 16 | 04.01.2010 21:23:02 |
Chestionar | eudeea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 04.09.2009 16:33:06 |
|