![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fallen,este o placere deosebita ca ti-am putut fi de folos catusi de putin
![]() In alta ordine de idei,renunta la prajeli si la alimente procesate,pt a scapa de arsuri.Observa daca nu chiar ceapa sau usturoiul nu te suporta :) Arsurile nu sunt de la"mancarea de post";ba din contra,legumele si fructele daca sunt consumate cat mai simplu,negatite ore intregi in grasimi si rantasuri,nu provoaca arsuri fiind alcaline. Problemele vin de la felul in care le gatim. "vinete prajite"ai spus?sunt foarte toxice prajite,ideal ar fi sa le coci si sa scurgi zeama pe care o lasa. Eu vorbesc din experienta,caci am avut toate afectiunile gastrointestinale posibile:gastrita,ulcer,colita,colon iritabil,intoxicatii,etc.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 29.11.2012 at 07:53:50. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|