![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Curaj,Raoul! Mananca niste ardei,uite ca in poza alaturata :))
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si ridichile rosii ("propriu-zise") pot fi deseori iuti. Nu mai vorbesc de gogosari... |
|
||||
|
||||
![]()
Măcar o speli?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tu ce crezi?! :P Nu sunt un pseudoniueigiar care crede ca "murdarie naturala (chipurile) = sanatate pura"... :)) Una e argila/lutul (din care Domnul ne-a facut ca specie si a facut ochii orbului) spre sanatate si altceva murdaria... Daca pina si macacii japonezi stiu (ca trebuie) sa isi spele mancarea (a propos, tot hrana vegetala, y compris radacinoase), cu atit mai mult orice om.
|
|
|||
|
|||
![]()
Interesanta poza. Cum le-ai preparat?
|
|
||||
|
||||
![]()
Este doar ulei de masline,otet balsamic si ardei iute uscat.
Cat sa inmoi o bucata de paine.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cu postul m-am linistit, slava Domnului. Nu mai am probleme. Beau ceai Kamboucha, mananc mere, rodie, am cumparat si morcovi, usturoi (cativa catei sau chiar o capatana in fiecare zi), mi-am facut si cartofi prajiti, am mai mancat paste (am din Italia o gramada), iau si vitamine efervescente, eugenii, napolitane, covrigi, cafele etc. Nu mananc mare lucru daca stau sa ma gandesc, dar sincer nici nu am slabit, si asta ma bucura. Plus ca acum vineri, sambata, duminica voi manca si conserve de peste (cum am facut si weekend-ul trecut), astfel mai simplificandu-se putin lucrurile. Citat:
![]() Last edited by Raoul; 29.11.2012 at 02:11:28. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce mai ok pateu e cel de la Bucegi original, de la Mandy mie imi place cel cu spanac. Dar t rog nu-i mai da lui pisi ca daca iti face gastrita nu se trateaza decat cu injectii. Pe vremea cand lucram eu la cab. facem o inj. cu arnetin (ranitidina inj) cu 3 sau 6 lei, dar acum nu cred ca mai intalnesti asemenea specimene. Si cateodata se manifesta asa urat boala la pisica incat tb sa-i faci un morman de analize pana te lamuresti ca e doar o gastrita si nu ceva mult mai grav. Si apropos ce prostie mai e si "kamboucha" aia, ca n-am mai auzit de ea!?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() E o bautura facuta din ceai negru si o ciuperca pusa in el, care fermenteaza. Este formata din niste bacterii care traiesc in simbioza. O am de la un calugar de la manastire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Postul Craciunului | daniil96 | Generalitati | 68 | 18.11.2016 01:44:18 |
Postul Craciunului nu trebuie falsificat | Chiorean_Eugen_Petrisor | Intrebari utilizatori | 15 | 20.11.2012 12:38:53 |
Postul Craciunului | eduardd | Craciunul - Nasterea Domnului | 22 | 11.11.2009 20:35:19 |
Postul Craciunului | jenica | Generalitati | 44 | 01.12.2007 00:51:14 |
|