![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca preotul ortodox ar fi etiopian ortodox s-ar aplica definitia de a fi botezat? Chiar daca ei nu au o Biblie "canonica", si considera Chivotul Legii ca fiind cel mai important lucru in Crestinatate, langa Bathsheba si ful ei ce a adus Chivotul din primul templu al lui Solomon, "dovedind" ca ei sunt cea mai importanta crestinatate deoarece ei au Chivotul Legii in Axum? Lasand la o parte "credinta" ta ca sunt botezat sau nu, atacul la persoana nu iti este garantat, este fara bun simt. Ce sunt rataciri insectare? Se pare ca prea multe circuite nu prea merg in a forma o fraza corecta. Daca e a face ironie, eu unul nu am gustat gluma, iar daca tu crezi ca asta ar ajuta pe cineva sa "se intoarca" la "dreapta credinta", cu siguranta este unul din cele mai improbabile feluri de a ajunge vreodata ortodox. |
|
||||
|
||||
![]()
Bine dragă sectarule.
Ți-am înțeles punctul de vedere. Mă rog pentru sufletele voastre!
|
|||
|
|||
![]()
Si n-ai avut curtoazia sa raspunzi la intrebarea ca biserica etiopiana, sau vechii credinciosi sunt secte in ortodoxie? Nu de alta ca ti-am raspuns la intrebarile tale:
Citat:
![]() Iti multumesc ca ai sa te rogi pentru mine, sper ca sa te rogi pentru binele nostru, ca eu unul nu inteleg contextul, si este bine sa fie clarificat. In rest iti doresc toate bune! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Biserica de care amintești este schismatică, nu este sectară. E o mică-mare diferență. Sper s-o deslușești și s-o înțelegi. Chiar și așa, schismatici, botezul lor e altceva decât botezul pe care zici că l-ai primit. Chiar așa: cum s-a făcut?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Daca folosesti schismatic ca nu e peiorativ si sectant pentru protestant, ca e peiorativ, si crezi ca tu esti corect si cam am "duh de dihonie" gresesti, zic ca este incorect sa folosesti atac la pozitia celuilalt folosind un fapt ce e irelevant in nume. Daca vrei sa folosesti ca o secta, e in sens de cult, te rog sa imi demonstrezi ca asta e ceea ce fac baptistii (sau orice alta denominatie neo-protestanta, probabil excluzand unele extreme, cum ar fi Scientologia sau poate Martorii lui Iehova, ce nu-i sustin): Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Cult#The_study_of_cults Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dacă tu vrei să te amăgești, cine sunt eu să te împiedic?
Ai auzit de "mulți da' proști"? Fără intenția de jigni pe cineva! Crezi că are vreo relevanță numărul rătăciților relativ la Adevăr? Ți se pare că o minciună spusă de mai mulți baptiști sectari se transformă în adevăr? ![]() Doamne, ai milă de sufletele lor!+++
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ei te cununa ,asta nu inseamna ca au dreptate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt fobiile voastre? | Bast-et | Intrebari utilizatori | 69 | 27.03.2017 20:23:33 |
nunta mixta | monicaelena | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 286 | 22.09.2014 09:52:40 |
problemele noastre + problemele altora = un ocean de probleme | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 11 | 07.06.2012 09:49:48 |
|