![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma, revenind la întrebările mele, aveți de gând să răspundeți, pentru a demonstra dacă știu sau nu ce vorbesc ? Deci: are dreptul un ortodox să nu asculte de preot, în temeiul unei opinii personale pe care o are cu privire la interpretarea unui citat din Sfânta Tradiție ? Dacă nu veți demonstra că e așa, atunci înseamnă că am avut dreptate în ceea ce am spus, chiar dacă nu vorbesc "în numele" ortodocșilor ci despre Biserica Ortodoxă. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pe de alta parte, iata ca pentru unii e suficient sa folosesti produse ambalate cu etichete cu coduri de bare ca sa fii deja partas al operei antihristului, pentru altii cipurile reprezinta nu stiu ce pericol, pentru altii e suficient sa crezi ca pamantul e rotund ca deja ai mintea intunecata de diavol.... Nu vi se pare ca e normal sa crezi intr-o singura autoriate, adica in ceea ce spune Biserica? Discutia asta cu cipurile mie mi se pare ca e asemenatoare cu povestea lui Creanga cu drobul de sare. Ne ingrijoram pentru lucruri inutile. Este o parere personala, evident, iar pe aici, in afara de banuieli, nu s-a adus nici un argument ca aceste cipuri sunt chiar pecetea antihristului, cum sugereaza unii... |
|
|||
|
|||
![]()
Discutia aceasta nu are nici un rost si nu trebuie sa le dam apa la moara.
Pe de alta parte, chiar nu mai poate vorbi ortodox cu ortodox, fara interventia catolicilor?!? Admin, ce zici?!? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca sunteti prea subtila pentru mine, nu stiu ce vreti sa spuneti. Daca vi se pare ca eu, ca si catolica, mi-am permis nu stiu ce, pe un forum ortodox,... va invit sa faceti reclamatie adminstratorului; mi-ati fi de ajutor, ca ma chinui de ceva vreme sa renunt la acest forum de care sunt dependenta; o eventuala banare chiar m-ar ajuta. Totusi, incercati sa intelegeti ca parerea dumneavoastra personala s-ar putea sa fie diferita de a Bisericii Ortodoxe in multe privinte, iar daca cineva nu e de acord cu dumneavoastra nu e neaparat dusmanul Bisericii Ortodoxe.
Pe de alta parte, ati spus adineauri ca doriti sa vorbiti chestiuni serioase, iar eu cred ca am fost cat se poate de serioasa. Subiectul pecetei anticrstului este unul care nu tine numai de Biserica Ortodoxa si e firesc ca si noi sa avem opinii. Imi cer scuze daca m-am bagat in discutia asta; era bine sa fie scris "interzis catolicilor". Va voi ocoli de acum incolo. |
|
|||
|
|||
![]()
Cand am spus "dumneavoastra" ma refeream la ortodocsii de pe forum.
Citat:
Nici eu nu sunt de acord cu un cip subcutanat. Dar sunt constienta ca suntem manipulati oricum, cu sau fara cip. Oare imi foloseste in vreun fel faptul ca nu am cip implantat insa sunt insemnata cu pecetea antihristului, adica cu pacatul de moarte? Cred ca nu. Domnul nostru ne spune: "ajunge zilei rautatea ei"; avem de luptat acum cu rautatile zilei de azi, nu am de ce sa ma ingrijorez pentru ce va fi maine, ca poate nici nu apuc ziua de maine. Eu asa cred. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Înțeleg și ideea cu cipurile...sunt de acord să fim atenți la păcatul nostru și la ziua de astăzi și nu cea de mâine. Dar decizia de astăzi poate fi premergătoare a ceee ce se va întâmpla mâine, astfel vei putea înțelege de ce unii, dintre care și eu, nu sunt de acord cu codurile de bare și cipurile. |
|
|||
|
|||
![]()
Sun multe de ce-uri pe care ni le-am putea pune fiecare dintre noi:
de ce trebuie să cumpăr ceea ce vrea americanul, neamțul sau mai știu eu ce european? de ce trebuie să consum mâncarea impusă de ei? de ce trebuie să folosim modalitatea de vânzare-cumpărare impusă de ei? de ce această globalizare, adică pardon, manipulare? căci de libertate tot mai puțin putem vorbi. Și de ce-urile pot continua. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|