![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ceea ce am scris mai sus este perfect valabil și pentru Biserica Ortodoxă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nici o grija, nu ne inspiram noi de la protestanti sau neoprotestanti. Avem invatatura ortodoxa si asta ne e suficient, caci este Credinta Adevarata. |
|
|||
|
|||
![]()
Dimpotrivă, putem spune că secta cipiștilor se inspiră copios de la neoprotestanți, alegând să interpreteze după bunul plac Sfânta Scriptură, în speță Cartea Apocalipsei, în răspăr cu poziția oficială a Bisericii.
|
|
|||
|
|||
![]()
Alte argumente mai bune nu ai? De cei cu darul înainte vederii nu ai auzit? Crezi că cel care a trăit ca un sfânt, nu este deja canonizat?
|
|
|||
|
|||
![]()
Perfect, este probabil în mitea ta, dar nu și pentru noi ortodocșii. Frumos ar fi din partea ta ca pe viitor să vorbești în numele tău și nu a ortodocșilor.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Este credinciosul ortodox dator să asculte de Biserică ? 2. Este el dator să asculte de preot ? 3. Are el dreptul să nu asculte de preot, în temeiul unei interpretări pe care o dă el unor poziții ale sfinților, interpretare care nu este susținută în mod oficial de Biserică ? |
|
|||
|
|||
![]()
Am auzit. Deci, dacă Sfântul Lavrentie a avut harul înainte vederii, unde anume a scris el despre cipuri ? Arătați-ne și nouă pasajul, vă rugăm.
|
|
|||
|
|||
![]()
Teoria cu cipurile nu ar putea intra nici la dogma si nici macar la canoane, deci chiar daca e gresita nu are importanta daca cineva o crede, nu e mai putin ortodox. E ca si o discutie daca toate femeile trebuie sa poarte batic sau daca trebuie sa stea doar pe partea stanga. De aceea nu inteleg risipa de energie pentru a combate mai dur pe cei ce sustin asa ceva.
P.S. Nu ma refer la userul catolic, el face asa tot timpul, la orice subiect. Last edited by catalin2; 07.11.2012 at 16:05:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Amice, nu am aelat la nici un atac la persoană. Te-am rugat dacă se poate pe viitor să nu mai vorbești în numele ortodocșilor, tu fiind probabil catolic. Este clar acum, sau ai nevoie de un desen?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
cati copii ati vrea in conditiile actuale ? | Mirela0110 | Generalitati | 143 | 13.10.2011 15:28:56 |
|