![]() |
![]() |
|
|
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Last edited by vsovivivi; 31.10.2012 at 10:48:55. |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() Citat:
Bine ca stii tu... Dar cum esti? Toata lumea sustine asta! Ti-o strici tu singur tinand mortis la teoria ta de 2 bani. Nici bastinasii nu ar crede asa ceva! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Frate, da' l-ai vazut tu?? Citat:
Citat:
![]() ![]() |
|
||||||||||||||||
|
||||||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Tu se pare că ai citit cu cifre romane: vi=6... așa că ai circumstanțe atenuante, deci te iert că te-a indus Cezarul în eroare, păi trebuia să dați cezarului ce este al cezarului și lui Dumnezeu ce este al Lui Dumnezeu și ai fi priceput că este scris vi și nu VI. Deci pare-se că superficialitatea te caracterizează, căci fiecare punct și virgulă și spațiu contează în text, ele sunt Dumnezeu acolo unde sunt folosite în Sfintele Scripturi. Dar cum explicați voi după scripturi plasarea soarelui și a lunii întru tărie? Dacă nu știți am să vă explic altădată interpretarea primită de la sf. Antonie cel Mare. ''Nu că voi ca să mă laud nici că voi să te-nspăimânt... cum veniră se făcură toți o 'baaltă' fumegând...'' ''Însuși Mircea mână-n luptă vijelia-n grozitoare care vine vine vine, calcă totul în picioare... și ca nouri de aramă și ca ropotul de grindeni, orizonu-ntunecându-l, vin viteji de pretutindeni, vâjâind ca vijelia și ca plesnetul de ploaie...'' Last edited by vsovivivi; 01.11.2012 at 14:38:55. |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ca o concluzie, ca nu am chef sa ma mai cert cu tine, am doua intrebari sau rugaminti: 1. Daca sa zicem Pamantul e sferic, ce anume te poate convinge de asta?? 2. Daca e semisferic, plat sau cum zici tu, atunci fa-mi te rog o reprezentare a sa, cu toate continentele, oceanele etc. exact cum sunt dispuse, in ordinea care o stim, si explica-mi pe harta ta succesiunea zilei si a noptii, si sa vad eu ca bate exact cu realitatea din lume. Hai sa te vad, ca tot te umfli in pene pe aici. Arata-ne si ne demonstreaza! Ca toata lumea stie cat e ceasul acum in SUA si pozitia Soarelui acolo. Acum pune toate astea intr-un desen si vin-o cu explicatiile necesare ca sa te credem!!! Hai, ca poti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stelele sunt deasupra soarelui și sunt din foc și apă și gaze și ele luminează ca soarele dar sunt mult mai mici și multe. Zilele nu se raportează decât la pământ care nu este o planetă între planete ci este partea de jos a creației deasupra căruia este cerul. Pământul este plat denivelat deasupra și rond, semisferic, în adâncul apelor care-l înconjoară pe lateral și în adânc, ape de sub cer care se adună în adunările lor formând mările. Lungimea unei zile nu este dată de vre-o mișcare de rotație sau revoluție căci pământul este stabil și fix ci de mișcarea soarelui pe deasupra pământului, soarele balansându-se spre partea din nord și spre parte de sud producând astfel împreună cu luna și cu stelele anotimpurile... Deci lungimea unei zile nu este relativă ci e fixă de 24 de ore aproximativ, atât cât face soarele în mișcarea lui pe deasupra pământului până ajunge aproximativ de unde a plecat, căci el merge oblic mereu iar ca să ajungă exact de unde a plecat ca poziție și direcție îi trebuie un an de zile. Soarele luminează o porțiune din suprafața pământului din pricina că lumina și imaginea este refractată prin păturile de aer de deasupra și astfel doar un cerc este luminat la un momentdat din toată suprafața plană a pământului și mărilor. La restul obiecțiilor o să-ți răspund altădată... Last edited by vsovivivi; 02.11.2012 at 17:13:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Slava Cerului ca nu depinde mantuirea mea de informatiile depasite si formularea naiva, ambele prezente din belsug intr-o carte straveche, considerata sfanta, si cu mesaj evident ultradistorsionat de atatea transcrieri, sau de originalitatile unor colegi de forum. Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 03.11.2012 at 00:06:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Aici te inseli, nu doar un teolog, dar intreaba primul preot pe care il intalnesti in cale si vezi ce spune. "Și a fost seară și a fost dimineață."
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si totusi, cum ramane cu "o zi la Dumnezeu e ca 1000 de ani" (sau ceva de genul)? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mai este ceva daca Dumnezeu a numit lumina ZI si intunericul noapte inseamna ca o zi nu dureaza 24 h |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|