![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Diferenta mare de varsta este un impediment pentru viitor... As spune totusi ca e relativ.
Uneori sunt situatii cand argumentele logice nu prea stau in picioare. Se intampla sa iubim persoane care nu sunt in parametrii doriti (varsta, calitati, etc.) si cu cat ne uitam la parametrii mai mult decat la modul cum ne face sa simtim persoana respectiva cu atat iubim mai putin. Varsta psihologica este la fel de importanta. Cand te simti batran desi esti tanar nu mai are relevanta varsta biologica. Dar daca privesc afara din contextul situatiei as zice 24??????????????? nu se poate. |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Cifra in sine, de ce nu 6, de ce nu 8, nu poate fi argumentata.
Pot fi si de aceeasi varsta, virtutile celor doi conteaza nu diferenta de varsta. |
|
||||
|
||||
![]()
De acord. Dar atunci cum ramane cu raspunsul/explicatia la ceea ce s-a scris mai sus:
??? |
|
|||
|
|||
![]()
7 ani este diferenta maxima, nu cea exacta. Mai mult de 7 ani diferenta intre soti nu prea se recomanda, iar Pr.Arsenie Boca nu este singurul care da acest sfat. Poate fi diferenta de 1,2,5 ani, dar nu mai mult de 7.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu inteleg ca tu zici asta, dar mai sus scria total diferit, cum ca cea mai buna diferenta e cea de 7 ani. Poate nu s-a exprimat corect. Si eu stiam la fel, ca 7 ar fi maxim. Bine, acum daca e sa fie de 8 ani, asta e
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar și la 18 poți avea prietenă de 25.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu nu... parintele se referea la limita de sus. Adica nu mai mult de 7. Mai putin, da.Mai mult nu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Exact. Multumesc pt explicatii Laura.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa...dar cum stau lucurile cand fata e mai mare de exemplu cu 7-8 ani? ce parere aveti?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Diferenta de varsta intr-o relatie! | marius007 | Generalitati | 98 | 11.05.2018 22:19:20 |
Diferenta de varsta intre soti | anisoara | Nunta | 121 | 10.03.2017 02:10:53 |
Diferenta de varsta | Anisia | Nunta | 18 | 31.05.2010 16:55:30 |
Ce credeti despre vedenii? | lacrimi | Din Noul Testament | 42 | 28.03.2010 20:48:52 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
|