![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. Pentru că este păcat 2. Pentru că starea mamei din timpul sarcinii se trasmite copilului, așa cum copilul se hranește din hrana mamei, așa cum copilul își ia oxigen de la mamă, tot așa primește toate celelalte informații plan fizic și sufletesc. Mama se roagă, se împărtășește cu Sfintele Taine, petrece cu dragoste de Dumnezeu, așa va fi toată viața copilului ce se va naște, și nu va avea bătaie de cap cu el că nu crede, că n-ascultă și umblă după rele” Ne recomanzi un duhovnic bun, care să nu fie de acord cu acei "unii"? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, sigur ca citesc Ovidiu. Dar am sintetizat raspunsurile pt ca nu am timp si scriu de pe telefon.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Maica Domnului ne indeamna sa facem TOT ce ne spune Hristos Iisus. Sa nu crezi ca sunt un "sfintisor"... imi plang neputintele, inclusiv in aceste aspecte pe care le discutam. Sunt precum vmesul care imi bat pieptul constient fiind de neputinta si pe pacatele proprii... Citat:
Una este sa ne cunoastem, sa fim constienti de boala noastra, inclusiv impatimirea sexuala si sa ne dorim firescul... si alta este sa consideram ca noi suntem sanatosi desi suntem bolnavi. Doamne ajuta. P.S. Te rog sa nu ma intelegi gresit.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Referitor la faptul că nu înțelegi. Chiar nu te-ai trântit de nici o carte legată de viața de familie în care să se pecizeze cam ce ar trebui să facă soții în timpul sarcinii? Cred că o carte te-ar putea convinge mai bine, noi din păcate suntem neputincioși. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce e mai dureros este faptul că faci parte din mediul pedagocic, iar informația pe care o deții o trasmiți mai departe.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sunt profesoara.. Nu prea ajungem la astfel de fineturi. Elevii mei nu sunt prea inbisericiti. Trebuie revenit la lucrurile mai de la baza.
|
|||
|
|||
![]()
Dar nu mă refeream la cartea Pr Arsenie, mai sunt cărți.
E bine că te-a revoltat și nu te-a lăsat indiferentă, binele va dăinui, ai să vezi. ![]() Last edited by ovidiu b.; 25.10.2012 at 17:46:16. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Totusi,ni se cere sa postim in anumite zile in semn de ofranda,sacrificiu;insa ca si tratament profilaxic impotriva imbuibarii si impatimirii. Si activitatea sexuala este oprita in unele conditii,ceruta de biserica ,indiferent cat este de fireasca ea in cadrul familiei. Nu inseamna ca daca esti casatorit esti absolvit de post trupesc fiind deasupra altor muritori! Dar depinde si cat de ravnitor esti si cat de mult iti intinzi limitele. Asta este ceea ce am inteles eu...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sunt profesoara.. Nu prea ajungem la astfel de fineturi. Elevii mei nu sunt prea inbisericiti. Trebuie revenit la lucrurile mai de la baza.
|
|||
|
|||
![]()
Ai mai postat acest mesaj, ți-am și răspuns la el.
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|