Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.10.2012, 01:05:50
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Prea tarziu... Exista si prea tarziu chiar si pentru crestini....

Ar fi fost cuvenit sa tii cont de asta, cand abuzai de intelegerea si ingaduinta semenului (care nu sunt Bunul Dumnezeu, ci sunt doar un om limitat si nevoias si foarte impovarat cu multe incercari si ispite, CUM PREA BINE CUNOSTI) cand te labartai cu injuriile si loviturile...
Si crezi ca fiind asa impovarat, merita sa-ti iei si povara celor ce se intampla aici, pe forum?
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 01:20:54
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Si crezi ca fiind asa impovarat, merita sa-ti iei si povara celor ce se intampla aici, pe forum?
Asta, Aline, e deja o alta problema!...

Eu am raspuns, deocamdata, aici, acum, doar nesimtitului Suprem al acestui forum, Bossul fatarniciei si al rautatii forumistilor. Acest refuz de om cunoaste foarte bine cine sunt, cum traiesc, cu ce ma ocup si ce dificultati intampin. De aici imensa lui dovedita ticalosie infernala. Intrucat, ca orice canalie veritabila, acest individ mort sufleteste rasuceste cutitul in os, pe ici pe colo, de cate ori are ocazia... ceea ce mie imi provoaca o repulsie de nespus, dincolo de limitele compasiunii mele, indelung abuzate de bossul.
Ai vazut cum alterneaza nesimtitul citatele din sfinti cu otrava persecutarii semenilor? Ai vazut, oare, multe, nenumarate altele? Ai vazut ce reactii de nevropat are cand nu ii convine ceva? Nici handilaii din Obregia nu se comporta asa. Si stii de ce? Acei oameni sunt sub tratament! Pe cand bolnavul acesta e liber sa bantuie, ca un drac nelegat, pe tot forumul, petutindeni, mereu. Pana cand? Vesnic, se pare, din pacate... (Pesemne, Adminul nu a reusit sa isi dea seama, nefiind foarte atent si nefiind foarte implicat, cu ce fel de om are de fapt de-a face. Imi inchipui cum l-a lingusit, cum l-a periat, ca de-acum il cunoastem bine pe magarul cristiboss, cu totii, daca avem o bruma de onestitate.Ori, poate, sunt si alte pricini pe care doar Domnul le cunoaste, desigur.)

Poate cugeti, te rog, la oportunitatea interventiei tale..., te rog frumos, inainte de orice!

Desi, dupa cum ne stim noi doi, ma tem ca iarasi ne vom intelege prost... Personalitatea are trasaturi ferme, definitorii, dupa care ne tot recunoastem intre noi.
Iar eu ma pricep, vreau-nu-vreau, sa recunosc boli si bolnavi (in mine si in semeni). Nu e un merit personal, nicidecum, aceasta cunoastere. E doar o consecinta fireasca a vietii pe care am ales sa o duc, prin voia/pogoramantul Domnului.

Daca m-am inselat cumva, te rog sa ma ierti.

Last edited by ioan cezar; 20.10.2012 at 01:31:08.
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 01:26:06
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Implicit

Cezar, l-am rugat pe Cristi să-ți mai dea o pauză... relax !!
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 01:26:44
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta, Aline, e deja o alta problema!...
Nu, e parte integranta din suita de discutii care am urmarit-o si m-a facut sa pun aceasta intrebare.

Exista smerenie, exista si o falsa smerenie, care se recunoaste ca falsa prin faptul ca nu e nelucratoare, nu da rezultatele asteptate.

Citat:
E am raspuns, deocamdata, aici, acum, doar nesimtitului Suprem al acestui forum, Bossul fatarniciei si al rautatii forumistilor.
Si eu care credeam ca sunt candidatul principal la acest titlu, imi vine greu sa cred ca altcineva mi-a luat-o inainte :)

Citat:
Iar eu ma pricep, vreau-nu-vreau, sa recunosc boli si bolnavi (in mine si in semeni). Nu e un merit personal, nicidecum, aceasta cunoastere. E doar o consecinta fireasca a vietii pe care am ales sa o duc, prin voia/pogoramantul Domnului.
A recunoaste boala nu e greu, toti ne pricepem la pus altora diagnostice (mai dure la altii, mai moi la noi sau doar estetic-dure), dar a gasi si a da vindecare e mult mai dificil.
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 01:34:58
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Nu, e parte integranta din suita de discutii care am urmarit-o si m-a facut sa pun aceasta intrebare.

Exista smerenie, exista si o falsa smerenie, care se recunoaste ca falsa prin faptul ca nu e nelucratoare, nu da rezultatele asteptate.

Si eu care credeam ca sunt candidatul principal la acest titlu, imi vine greu sa cred ca altcineva mi-a luat-o inainte :)

A recunoaste boala nu e greu, toti ne pricepem la pus altora diagnostice (mai dure la altii, mai moi la noi sau doar estetic-dure), dar a gasi si a da vindecare e mult mai dificil.
Vezi Alin, precum spuneam: si tu, ca si bossul, ai impresia puerila ca te pricepi sa pui diagnostice...
Of, omule, cum de eu inca ma tem foarte tare sa fac asta, dupa 20 ani de neintrerupta munca si formare in diagnosticul psi?...
Treaba ta....
Treaba mea!
Hai s-o lasam balta, pentru totdeauna, pe tema asta. Nu vreau sa imi disput persoana cu tine si nici cu altcineva, afara de Hristos.

Last edited by ioan cezar; 20.10.2012 at 02:01:34.
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 01:58:24
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Vezi Alin, precum spuneam: si tu, ca si bossul, ai impresia puerila ca te pricepi sa pui diagnostice...
Of, omule, cum de eu inca ma tem foarte tare sa fac asta, dupa 20 ani de neintrerupta munca si formare in diagnosticul psi?...
Treaba ta.
Hai s-o lasam balta, pentru totdeauna, pe tema asta. Nu vreau sa imi disput persoana cu tine si nici cu altcineva, afara de Hristos.
Omule, ai obsesia diagnosticului, eu vorbam de vindecare, obsesia vindecarii e cea mantuitoare, cea a diagnosticului de unul singur, e pierzatoare.
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 02:10:16
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Omule, ai obsesia diagnosticului
Aceasta manifestare scrisa a ta, vorbeste de la sine.
Certitudinea ta in privinta "obsesiei" mele, e similara cu certitudinea bossului (la care l-as aduaga fara ezitare pe Catalin) privind alcoolismul meu.
Voi ilustrati foarte bine paradigma nebuniei paranoide: usurinta faradelegii, atasarea cu inocenta usurinta a etichetei simpliste pe chipul semenilor.

Necazul e ca voi sunteti intr-adevar "sinceri": credeti cu tarie, in perversitatea mintii voastre, in "adevarul" judecatii personale. Impartiti pe semeni in oi si capre, IN TOATA VREMEA, fara indoiala. Doar pe voi nu va ingrijiti sa va depuricati, sarmani suferinzi cu inima, cu mintea, cu fiinta intreaga... Domnul sa va tamaduiasca, spre Slava Lui, in veci!
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 02:14:13
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Vindecarea Ioane, vindecarea..

Mai mult nu scriu ca iarasi..
Reply With Quote
Vechi 20.10.2012, 03:02:52
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Certitudinea ta in privinta "obsesiei" mele, e similara cu certitudinea bossului (la care l-as aduaga fara ezitare pe Catalin) privind alcoolismul meu.
Voi ilustrati foarte bine paradigma nebuniei paranoide: usurinta faradelegii, atasarea cu inocenta usurinta a etichetei simpliste pe chipul semenilor.

Necazul e ca voi sunteti intr-adevar "sinceri": credeti cu tarie, in perversitatea mintii voastre, in "adevarul" judecatii personale. Impartiti pe semeni in oi si capre, IN TOATA VREMEA, fara indoiala. Doar pe voi nu va ingrijiti sa va depuricati, sarmani suferinzi cu inima, cu mintea, cu fiinta intreaga... Domnul sa va tamaduiasca, spre Slava Lui, in veci!
Nu cred ca e corect, ca discutiile sa devina atat de personale, ca doar nu ne conoastem. Suntem in virtual si doar imaginatia nu ajunge sa ne conoastem cu adevarat.
Sa luam distanta de la mesajele, care ne jignesc, in mod inutil, evident.
Nu avem de unde sa stim, daca cineva este alcoolic sau nu; dar nici noi sa nu dam ocazia, ca ceilalti sa vada in noi, datorita afirmatiilor, un alcoolic.
Cred ca toata lumea s-ar simti mai bine fara aceste caracterizari, care sunt lipsite de un sambure de adevar, fiind doar produsul imaginatiei noastre.
Putin respect domnilor si doamnelor! Va rog!
Reply With Quote
Vechi 22.10.2012, 10:14:02
Eugen7's Avatar
Eugen7 Eugen7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2010
Implicit

Citat:

Draga frate intru Hristos Iisus.
Te rog sa nu uiti aceste cuvinte duhovnicesti... si sa lupti in continuare (intru Hristos Iisus) lupta cea buna cu patimile, pacatele, duhurile necurate
"Mântuiți pe cel sărman și pe cel sărac; din mina păcătosului, izbăviți-i.
...
6. Eu am zis: "Dumnezei sunteți și toți fii ai Celui Preaînalt".
7. Dar voi ca niște oameni muriți și ca unul din căpetenii cădeți. "

Este trist sa vad ca te-ai retras...
(oare nu cumva ai avut asteptari prea mari de la un forum? oare ai considerat ca duhurile dracesti nu actioneaza si pe Internet?)

"Singurul lucru necesar ca raul sa triumfe este ca cei buni sa nu faca nimic" (Edmund Burke)

Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit";
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Poate deveni abstinenta o problema? teodoraianys Generalitati 110 21.09.2013 20:09:21
Cine da lui isi da, cine face lui isi face spre_rasarit Generalitati 0 11.10.2011 13:18:21
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? Mihai36 Generalitati 14 28.07.2011 19:42:24
Educație sexuală în școli iar Iustin32 Generalitati 21 28.09.2009 21:30:02