![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Raoul, nu uita că Hristos s-a rugat pentru iertarea celor care L-au răstignit; n-a cerut răzbunare. Cine se folosește de pretextul ăsta pentru a-i urî pe evrei nu din dragoste de Dumnezeu o face, pentru că dragostea dumnezeiască îi cuprinde pe toți - buni și răi.
Evreii au plătit destul în ultimul război mondial; nu trebuie nimiciți. Sunt destui lacomi în lume, care vor s-o stăpânească, și ei nu sunt doar evrei. Vezi bine și la noi în țară câți îmbogățiți prin tot felul de hoții și șmecherii avem, și câți săraci suferă din pricina acestor nedreptăți. Și totuși, Hristos nu ne îndeamnă la răscoală, ci la răbdare, la iertarea (și chiar iubirea) celor care ne fac rău; ca să câștigăm nu lumea asta, ci mult mai mult decât atât: împărăția lui Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Se spune ca la sfarsit unii evrei vor veni la Hristos in Biserica, iar unii din cei alesi vor fi amagiti de Antihrist.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu se poate ca tot poporul Israel sa devina credincios, peste noapte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Evreii da. Jidanii nu! Sau poate prea putini... |
|
||||
|
||||
![]()
Măi copile, nu încetezi odată cu modul ăsta de a vorbi aici?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Daca tineretea ar sti si batranetea ar putea...
Iti aduci aminte de vorbele astea? Asadar.. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca nu va fi razboi! Cred ca presiunile economice vor da rezultate!
http://www.cotidianul.ro/proteste-vi...ionale-195957/ http://stirileprotv.ro/stiri/interna...spre-iran.html |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce mod? Doare adevarul,nu? Si tu te complaci cu postura de sclav al jidanilor? Citeste cu ochii tau: Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Esti sigur ca stii sa citesti?
Unde scrie, ce ai afirmat tu: |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 11:39:09 |
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 16:56:01 |
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 09:20:23 |
Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 15:50:34 |
|