![]() |
![]() |
|
|
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii! Ei conduc lumea! Citat:
DA! http://www.youtube.com/watch?v=7Xvf5Nibczs Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Musulmanii cel putin IL cinstesc pe Hristos (chiar daca nu-L recunosc drept Dumnezeu,parte a Sfintei Treimi). Nimeni nu ii uraste pe crestini mai mult decat jidanii! Ai vazut vreodata ce scrie in Talmud despre crestini si care e viziunea lor asupra noastra?? Last edited by Raoul; 28.09.2012 at 20:12:20. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Nu stiu cine va fi incoronat acolo sau care e treaba pe acolo.... si nici nu ma intereseaza ! Oricum nu vor construi nici un templu (cel putin nu in locatia pe care o doresc ei fiindca o pretind si musulmanii). Citat:
Citat:
Nu am vazut ce scrie in talmud dar am vazut ce scrie istoria despre masacrele evreilor in evul mediu in numele lui Hristos. Una e sa scrii si alta e sa si faci! |
|
||||
|
||||
![]()
Esti crestin-ortodox??
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
De parca evreii au fost prigoniti degeaba. Te rot inceteaza de la a-i mai victimiza. Vezi ce scrie in Talmud despre crestini mai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Raoul,
las-o moarta, ai probleme. Ura impotriva evreilor nu merge impreuna cu credinta crestina. |
|
||||
|
||||
![]()
Si ura impotriva musulmanilor (n.r. - Iranul) e mai compatibila cu dogma crestina,sau cum? De ce doar pe mine m-ai adus in discutie?
Si eu nu am nimic cu evreii,ci cu jidanii. Am mai explicat,doar nu sunt de ieri pe forum. |
|
||||
|
||||
![]()
JIDÁN, jidani, s. m. (Pop. și peior.) Evreu. – Jid (reg. „evreu” < sl.) + suf. -an.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar la partea a doua ti s-a raspuns mai sus desi nu cred ca era cazul, stii si tu dar iti place sa te invarti in jurul cozii, ca cei care n-au nici un Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Am mai explicat odata care este diferenta intre jidani si evrei! Ba nu am explicat eu,am pus drept dovada o pagina dintr-o carte a unuia dintre marii parinti ai Bisericii Ortodoxe Romane! Nu-i mai victimizati pe evrei atat,spunand ca "jidan" e un peiorativ,ca e cu totul altceva. Cu evreii nu am nimic!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intrebare de copil. |
|
|||
|
|||
![]()
Va ce scrii tu pe aici! Nu esti cu nimic mai bun decat ei! Iti place gargara! Esti nazist?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
este Romania in razboi? | iulyaan | Generalitati | 27 | 01.03.2011 11:39:09 |
nu stiu cui sa ma adresez -tatal meu este vetran de razboi | mariazet45 | Generalitati | 2 | 26.05.2009 16:56:01 |
Ultima oră : Pentagonul a intrat în alertă ! | cristiboss56 | Generalitati | 5 | 27.04.2009 09:20:23 |
Razboi in Georgia | Gabri | Generalitati | 25 | 18.08.2008 15:50:34 |
|