Citat:
În prealabil postat de Andra_07
Chiar va place sa faceti din tantar armasar. Una este sa gasesti un baiat la 20-22 de ani. E mult mai usor sa-l gasesti virgin la aceasta varsta. Dar aici e un thread a femeilor nemaritate si care sufera. Umila mea opinie spune ca o femeie nemaritata si care incepe sa si sufere are peste 28-30 de ani.
Va rog frumos, sa-mi spuneti ce fel de barbati ar trebui sa caute. Va rog sa-mi spuneti cati barbati de 30-35 de ani cunoasteti virgini. Eu zic ca cea mai buna alternativa in acest caz, este gasirea unui barbat, care desi a pacatuit, isi doreste sa se indrepte si se caieste.
Nu cred ca ar fi un sfat potrivit sa spunem femeilor sa-si gaseasca un barbat virgin orice ar fi, chiar daca asta inseamna ca la 30 de ani sa se orienteze la unul de 20.
Asta e tot ce am vrut sa zic!Ca exista barbati de 30-35 de ani, care regreta viata pe care au dus-o pana la acel moment, se schimba si devin crestini practicanti. Este mai mare sansa sa gasesti un astlfel de barbat la aceasta varsta, decat un fecior.
|
Sper ca Suzana nu se supara ca raspund eu.
Doamna/domnisoara, asta spuneti acum si spuneti bine. Dar aceste idei nu se regasesc in materialul initial, dimpotriva, spiritul de acolo este altul.
Multumesc pentru intelegere.