![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cineva a spus (nu mai stiu cine, poate Mitropolitul Anthony Bloom) ca in iad vei intalni oameni cu toate calitatile, in afara de smerenie, iar in rai oameni cu toate defectele, in afara de mandrie. Mai este un aspect poate. Anna nu vorbea numai de curvari, ci si de obserati, de libidinosi care calca puritatea si frumusetea date de Dumnezeu in picioare, poate si de sadici. Cred insa ca si patimile astea pot fi transformate intru Hristos, desi este poate mai greu decat cu curvia simpla. Baniesc din cate stiu despre el ca Lewis se referea la toate aceste aspecte. In exemplul pe care l-am dat, accentul e pus pe transformarea animalului scarbos in armasar puternic. Spun asta ca incrajare pentru Anna.
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 14:12:39 |
| De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 10:24:09 |
| barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 17:06:38 |
|
|