![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
I.Calin, asa este cum spui, stiu si eu femei de tot felul. Dar spun sincer ca mi se pare mai dezgustator sa postezi comentarii de genul celor pe care le-am citit la un video al unei COPILE, decat sa umbli dezbracat sau sa ai relatii cu nu stiu cate persoane. Chiar PREFER oamenii (chiar si barbatii) care fac totul pe fatza, umbla si se culca cu nu stiu cate persoane (macar stii ca e don juan si gata, stii o treaba), decat cei care fac pe ascuns si isi fac inchipuiri cu fete care poate nici nu vor sa aiba loc in asemenea inchipuiri. Am vazut ca biata fata si-a dezactivat pana la urma comment-urile, sa nu mai poata comenta nimeni.
Sunt triburi unde umbla femeile dezbracate si nu se scandalizeaza toti. Si pana la urma inteleg sa se poarte ca animalele in calduri, cand vad pe cate una provocatoare, dar totusi sa se poarte asa cand vad un CHIP frumos?
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
|||
|
|||
![]()
E usor sa faci rau, e mult mai greu sa faci bine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si-a afisat imaginea si nu vad logica pt.care a facut-o Internetul are si parti proaste ,poate 50 % dezavantaje ,iar d-voastra nu trebuie sa judecati oamenii dupa internet. Cei care au comentat sunt foarte putini ,daca ar fi sa ne gandim la procente. Iar prieteniile legate pe internet sunt adevarate catastrofe ,mare atentie barbat sau femeie care se imprietenesc pe internet |
|
|||
|
|||
![]()
Fals! Am multi prieteni pe care i'am cunoscut pe internet si cu care ma inteleg minunat. Daca te referi la relatii romantice si pe fostul meu iubit l'am cunoscut tot pe internet, iar cei trei ani petrecuti impreuna au fost departe de a fi catastrofali.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt si cazuri fericite in care relatiile legate pe internet se finalizeaza frumos, dar si multe alte cazuri in care perosoane dubioase se ascund in spatele pseudnimelor dragute si posteaza mesaje altfel decat sunt ei. Asta e unul din avantajele internetului, ca iti poti ascunde cu usurinta identitatea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Exceptiile confirma regula ,deci atentie ,stiu pe cineva care numai de suferit a avut ,dar nici intelepciune ,deci o vina poarta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cum am spus, sunt cazuri si cazuri. De unde atata tendinta de generalizare nu inteleg! Un barbat comenteaza ceva stupid la un videoclip si mai stupid de pe youtube, iar o domnita trage concluzia ca toti barbatii sunt porci. Persoana X sufera din cauza persoanei Y pe care a cunoscut'o pe internet, deci oamenii care se cunosc pe internet nu se vor intelege niciodata s.a.m.d. Cine ne indreptateste sa emitem judecati generale asupra altora prin prisma unor fapte concrete care ni s'au intamplat noua si care pot foarte bine sa fie singulare?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va intelegeti bine pe internet ,nu-i asa? E cu totul altceva si ar trebui facuta diferenta intre prieten si cunoscut Internetul e o modalitate de a socializa si a pierde timpul. Ar trebui ca tinerii sa isi foloseasca acest timp care a devenit si asa destul de pretios pentru a se informa,a-si dezvolta cunostintele pt.a nu fi manipulati ,de exemplu. Daca nu isi dedica timpul liber sau o mica parte din timp imbogatirii sufletesti.... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
QED ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|