![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Esti sigur ca ai ascultat-o sau doar "traducerile" jurnalistului? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa pana atunci, barfa, vorba desarta iar cu asta nu se schimba nimeni. Tu nici atat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Altii care? Din imaginatia ta? Citat:
Sa strigi "schimbare" doar ca te crezi mai virtuos decat altii (puterea corupe, neavand putere, esti un om cinstit,corect?) nu garanteza ca gresitorii de acum (DACA ar putea fi identificati corect) nu vor fi inlocuiti cu altii si mai flamanzi. |
|
||||
|
||||
![]()
sigur filmuletul pe care l-ai vazut NU era in chineza?
|
|
||||
|
||||
![]()
TOTAL GRESIT. NU eu trebuie sa-l schimb pe preot CI EL SINGUR TREBUIE SA SE SCHIMBE. Nici Dumnezeu cu forta nu schimba pe nimeni (stii...liberul arbitru...)
|
|
||||
|
||||
![]()
au mai crescut preturile... acum 15 ani era 10.000 de ... dolari
|
|||
|
|||
![]()
Ba cam chinezesc, fara "translator" nu prea intelegeai mare lucru.
Citat:
Si uite asa am ajuns la aceleasi concluzii pana la urma. |
|
|||
|
|||
![]()
Știți acum cam care ar fi nivelul prețului? Puteți să ne dați un număr și valuta convertibilă corespunzătoare? Din ceea ce știți dumneavoastră bineînțeles că mă gândesc că nu or fi prețurile la fel peste tot. Dar nu știu cum de ați îndrăznit să încălcați dogma apărată de domnul AlinB cum că acest fenomen ar fi de fapt inexistent? Apropo, în comentariile la unul dintre articolele date la începutul topicului se vorbea despre valoarea examenului de capacitate preoțească în posibilitatea primirii unei parohii și că de fapt marile jocuri la acel nivel s-ar face, nu neapărat ulterior când efectiv se atribuie parohia unui absolvent de studii teologice. Puteți să confirmați sau să dați mai multe detalii?
|
|
||||
|
||||
![]()
si CUM il ajuta rugaciunea mea daca el NU vrea sa se schimbe?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar respectiva ..vorbeste ca sa se afle in treaba, daca tot e post, mai scapa si o barfa, asa ..sa se smereasca ca altfel da in mandrie ca restul le-a facut perfect. Citat:
Ca musca. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
hirotonia intru diacon | ioanhodean | Preotia (Hirotonia) | 29 | 25.02.2017 21:10:09 |
Hirotonia femeii | patinina34 | Preotul | 155 | 31.05.2013 21:11:23 |
Parohia Pojejena | nedu21 | Intrebari utilizatori | 0 | 06.02.2010 23:52:04 |
hirotonia | nicolaee | Preotia (Hirotonia) | 15 | 15.01.2009 16:52:17 |
Hirotonia | alecsandru | Preotia (Hirotonia) | 14 | 17.05.2008 09:50:25 |
|