Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Viata monahala > Calugarul
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.08.2012, 20:40:12
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tartaruga Vezi mesajul
Cu siguranta am mult mai multe cunostinte in domeniu decat a avut vreodata Arsenie Boca. Exista legatura intre sistemul endocrin si nervos al unei persoane, de-a lungul intregii vieti, de la copil pana la batran, dar nicidecum nu exista legatura intre sistemul endocrin al unui barbat si cel nervos al unei femei, nu exista asa ceva, femeia nu are nevoie sa ia hormoni din lichidul prostatic al barbatului, asa aiureala nu s-a pomenit vreodata in istoria medicinii.
De aici și simpla explicație că medicina ridică din umeri când vine vorba de cancer, sida sau alte boli pe care nu le pot rezolva.
Vechi 07.08.2012, 21:01:13
Tartaruga Tartaruga is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
De aici și simpla explicație că medicina ridică din umeri când vine vorba de cancer, sida sau alte boli pe care nu le pot rezolva.
Nu ridica deloc din umeri, de unde ati scos-o? Nu are raspuns la toate dar asta nu inseamna ca ridica din umeri ci cerceteaza in continuare si pe masura ce descopera, aplica.

Tocmai citeam niste studii interesante despre sperma si efectele ei, va spun la sfarsit concluziile.
Vechi 07.08.2012, 21:05:59
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Nu ridica deloc din umeri, de unde ati scos-o? Nu are raspuns la toate dar asta nu inseamna ca ridica din umeri ci cerceteaza in continuare si pe masura ce descopera, aplica.
Câte cazuri de cancer rezolvă medicina? Eu anul acesta am fost la 3 înmormâtări...răposații au fost bolnavi de cancer.
Vechi 07.08.2012, 21:14:57
Banned

Implicit

Citat:
Câte cazuri de cancer rezolvă medicina? Eu anul acesta am fost la 3 înmormâtări...răposații au fost bolnavi de cancer.
Cu siguranta mai multe decat rezolva credinta la ora actuala.
Vechi 07.08.2012, 21:27:20
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Cu siguranta mai multe decat rezolva credinta la ora actuala.
De asta sunt atâttea boli de cancer rezolvate? Să știi că minuni făcute de Sfinți sunt mult mai multe decât cele făcute de doctori în cazul unei boli de cancer. Sunt atâtea cazuri când doctorii au spus că nu mai pot face nimic pentru bolnav, iar Doctorul Ceresc le-a arătat că mai este cineva care are un cuvânt de spus. Medicina nu spun că nu este bună dar este limitată, ea merge însă până la un punct apoi devine neputincioasă la fel cum suntem și noi. Dar asta este datorită lipsei noastre de credință.
Vechi 07.08.2012, 22:00:42
Banned

Implicit

Citat:
De asta sunt atâttea boli de cancer rezolvate? Să știi că minuni făcute de Sfinți sunt mult mai multe decât cele făcute de doctori în cazul unei boli de cancer. Sunt atâtea cazuri când doctorii au spus că nu mai pot face nimic pentru bolnav, iar Doctorul Ceresc le-a arătat că mai este cineva care are un cuvânt de spus. Medicina nu spun că nu este bună dar este limitată, ea merge însă până la un punct apoi devine neputincioasă la fel cum suntem și noi. Dar asta este datorită lipsei noastre de credință.

Eh, asa mi-a placut si mie sa cred insa din pacate multi de pe aici mi-au spus ca ar fi mandrie sa sper la asa ceva. De atunci mi-am zis ca in cazul asta mai bine sa nu mai pierd timpul cu idealuri si sa fac mai mult in domeniul pe care il vad dand roade si il vad ca vrea sa mearga inainte: medicina.

Tocmai am terminat articolul cu proprietatile spermei dar nu va pot scrie concluziile pentru ca implica detalierea a tot felul de practici necrestine care ar sminti pe multi de aici, pentru ca se pare ca unii au avut imaginatie inca si mai bogata asupra utilitatii acesteia.
Vechi 07.08.2012, 22:34:30
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
Eh, asa mi-a placut si mie sa cred insa din pacate multi de pe aici mi-au spus ca ar fi mandrie sa sper la asa ceva. De atunci mi-am zis ca in cazul asta mai bine sa nu mai pierd timpul cu idealuri si sa fac mai mult in domeniul pe care il vad dand roade si il vad ca vrea sa mearga inainte: medicina.
Mult succes vă dresc în ceea ce profesați. Dar nu uitați de Dumnezeu.

Citat:
Tocmai am terminat articolul cu proprietatile spermei dar nu va pot scrie concluziile pentru ca implica detalierea a tot felul de practici necrestine care ar sminti pe multi de aici, pentru ca se pare ca unii au avut imaginatie inca si mai bogata asupra utilitatii acesteia.
Mulțumesc pentru efort. Mai potrivit ar fi mesajul pe privat pentru a nu crea alte neplăceri.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca clujeanul33 Rugaciuni 3 30.11.2010 16:57:10
mari duhovnici romani de ieri si de azi monicutza Mari Duhovnici si predicile lor 27 02.10.2010 21:40:29
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 0 20.09.2010 22:22:55
Mari duhovnici si sfaturile lor Iubirea Mari Duhovnici si predicile lor 2 26.07.2010 22:42:27