![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai citeam niste studii interesante despre sperma si efectele ei, va spun la sfarsit concluziile. |
|
|||
|
|||
![]()
Câte cazuri de cancer rezolvă medicina? Eu anul acesta am fost la 3 înmormâtări...răposații au fost bolnavi de cancer.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta mai multe decat rezolva credinta la ora actuala.
|
|
|||
|
|||
![]()
De asta sunt atâttea boli de cancer rezolvate? Să știi că minuni făcute de Sfinți sunt mult mai multe decât cele făcute de doctori în cazul unei boli de cancer. Sunt atâtea cazuri când doctorii au spus că nu mai pot face nimic pentru bolnav, iar Doctorul Ceresc le-a arătat că mai este cineva care are un cuvânt de spus. Medicina nu spun că nu este bună dar este limitată, ea merge însă până la un punct apoi devine neputincioasă la fel cum suntem și noi. Dar asta este datorită lipsei noastre de credință.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eh, asa mi-a placut si mie sa cred insa din pacate multi de pe aici mi-au spus ca ar fi mandrie sa sper la asa ceva. De atunci mi-am zis ca in cazul asta mai bine sa nu mai pierd timpul cu idealuri si sa fac mai mult in domeniul pe care il vad dand roade si il vad ca vrea sa mearga inainte: medicina. Tocmai am terminat articolul cu proprietatile spermei dar nu va pot scrie concluziile pentru ca implica detalierea a tot felul de practici necrestine care ar sminti pe multi de aici, pentru ca se pare ca unii au avut imaginatie inca si mai bogata asupra utilitatii acesteia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|