![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Trebuie neapărat să-l ucizi?
|
|
||||
|
||||
![]()
depinde de situatie...uneori NU ai alternativa (UCIZI sau ESTI UCIS)
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ce mai deosebim de animale dacă ne călăuzește tot legea junglei?
|
|
||||
|
||||
![]()
deci tu stai si te uiti in timp ce un derbedeu INARMAT iti violeaza sotia?
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci soluția cea mai bună ar fi să mă ÎNARMEZ și eu și să-l împușc în cap (pentru a fi sigur că l-am ucis), nu? Amice, mai lasă filmele... mai bine citește Evanghelia lui Hristos!
|
|
||||
|
||||
![]()
stai linistit ca am citit-o. Dar nu mi-ai raspuns: CE FACI? Eu nu te-am intrebat care ar fi solutia
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Deci ce faci? Concret. |
|
|||
|
|||
![]()
"Ucizi" sau "esti ucis" sunt doua alternative. Martirii in frunte cu apostolii au ales-o pe a doua. Cu cat credinta a slabit, cu atat s-a preferat mai mult prima alternativa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca exista o stituatie de auto-aparare, deci nu se pune pb. ca mori ptr. credinta, ci pur si simplu te aperi de un psihopat, atunci daca te spovedesti, primesti canon, nu e trecuta cu vederea, dar este inteleasa-multi cand se apara nu au neaparat intentia sa ucida, ci sa scape.-canonul e putin mai usor fata de canonul dat cand ucizi cu intentie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|