![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, deja vad ca vorbiti limbi straine neindo-europene.
Daca imi descarc kaspersky-ul acela internet-security valabil 365 de zile, din linkul dat de antiecumenist, trebuie sa imi pun si un anti-virus? Orice alt anti-virus? Nu interfereaza?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
AVG am, cu firewall cu tot.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-deci nu trebuie instalat alt antivirus ,doar kaspersky internet-security -si sa fii atenta la instructiunile de instalare -in primul rand deconecteaza-te de la internet inainte sa incepi instalarea |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
daca dupa net iei Kasperski internet-security si la un moment dat trebuie tocmai sa te deconectezi (chiar inainte de a incepe instalarea) ce treaba mai faci ? Ce mai iei de pe net ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intai il iei si inainte de a incepe instalare te deconectezi. Ce nu e clar? Odata luat si deja avandu-l ce-ti mai trebuie net? Netul il bagi la loc dupa ce-l instalezi !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
@antiecumenist. incearca pe isohunt dot com :) poate gasesti ceva pe acolo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-link-ul pe care l-am pus eu face trimitere la o arhiva in care se gaseste si antivirusul dar si key/"licente" pe care le-am luat de pe torente;deci pt ca se face o instalare ilegala trebuie sa ne deconectam de la net pentru a pacali servarul producatorului,si se instaleaza acele key-uri,chei de activare care sunt hack-uite sa zic asa -deci cine vrea sa fie in legalitate sa nu faca asa ceva,mai bine isi instaleaza un antivirus gratuit,sau daca are windows seven original isi poate instala gratuit Microsoft Security Essentials -acele chei de activare care sunt in arhiva rar au fost blocate de cei de la kaspersky,am verificat eu,poate se gasesc altele noi pe torente,pentru doritori |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
-da cam asa e ,oricum eu am un windows 7 piratat si ala dar asa de bine ca servarul microsoft il considera original si mi-am putut instala gratis antivirusul: Microsoft Security Essentials si sunt multumit.
|
|