![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Merge o de câteva ori cu imaginea....apoi trebuie reinstalat normal windows-ul. Reinstalarea imaginii nu este același lucru cu reintalatul normal. Hiren's Boot CD e de aseamnea un program bun pentru a crea imaginea.
|
|
||||
|
||||
![]()
Este foarte bun acest program pentru creat imagini : http://aeroquartet.com/movierepair/dd%20for%20windows
Pe linux il folosesc des, si vad ca este si varianta de windows. Cateva sfaturi pentru securitate : -instalarea extensiilor de browser : no-script, adblock plus, adblock plus addon, flash block, image block -doar un antivirus free rezident in memorie. preferabil avast free -o data la 2-3 saptamani o scanare cu malwarebytes free updatat la zi -cc cleaner pentru junk files si setari de registrii corupte. cam atat :) |
|
||||
|
||||
![]()
daca ai sistemul de operare original ia security essentials al lui microsoft. isi face treaba si e supercompatibil cu windowsul
|
|||
|
|||
![]()
Reformatarea Windowsului chiar si daca este cu licenta? Intreb caci eu am functionat cu windosul fara reformatare ani de zile si nu am avut pb. (ok 2 ani mai exact, apoi am upgratad din vista in Win 7).
Ce parere aveti de Win 8? Antivirus Gratuit. Bitdefender Free Edition (gratuit in Ro) http://www.bitdefender.ro/solutions/free.html Asa e, daca intri pe internet mereu e bine sa ai un Internet Security sau un Total Security. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-in windows-ul 8 au modificat mai mult design-ul ,au scos butonul orb (acela din stanga jos),eu prefer deocamdata tot win 7 |
|
|||
|
|||
![]()
la ce imagine te referi ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Fratilor, deja vad ca vorbiti limbi straine neindo-europene.
Daca imi descarc kaspersky-ul acela internet-security valabil 365 de zile, din linkul dat de antiecumenist, trebuie sa imi pun si un anti-virus? Orice alt anti-virus? Nu interfereaza?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
AVG am, cu firewall cu tot.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-deci nu trebuie instalat alt antivirus ,doar kaspersky internet-security -si sa fii atenta la instructiunile de instalare -in primul rand deconecteaza-te de la internet inainte sa incepi instalarea |
|