![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deci ,in final ,prin har de abia,ajungem la faptele desavarsirii . Si faptele desavarsirii care sunt? Iubirea desavarsita,din inima,pentru Dumnezeu si pentru oameni. Ei,aici vin eu si zic, ,ca o raza,ca o preinchipuire a acestei stari de desavarsire ,sunt faptele acestor multi care ne inconjoara ,care prin stralucirea lor ,ajung sa intrevada aceea desavarsire care ne o da doar Hristos Caci a ajuns ca cei chemati sa nu mai vada ,caci nu isi deschid inima,iar cei nechemati ajung sa vada aproape la fel ca cei chemati,in afara bineinteles de cunoasterea lui Hristos. Caci ei fac binele,dar nu il cunosc pe Hristos dupa nume ,ci doar simt ca, constiinta ii umple de liniste De fapt ce zic eu e un semn de pocainta . Stiu si eu teoria f bine.Nu cred in modernism,nu sunt nici macar ecumenist,si afirm sus si tare ca exista un singur Dumnezeu ,aratat noua prin Hristos ,si o singura Biserica care te poate duce spre El Dar ,ma port ca gunoierul care sta la usa palatului si zic : Doamne,daca atat de frumos e afara ,cum o fi inauntru? |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Harul | costel | Spiritualitatea ortodoxa | 72 | 06.02.2013 15:11:04 |
| Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 14:09:26 |
| Ce este Har,Harul? | savudanmihai | Intrebari utilizatori | 14 | 30.05.2010 21:21:08 |
| Harul lui Dumnezeu | Florin-Ionut | Generalitati | 7 | 05.09.2008 21:24:15 |
| Harul Dumnezeiesc | Sylvie | Generalitati | 6 | 21.08.2007 12:46:31 |
|
|