Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.07.2012, 10:21:58
Cornel Urs's Avatar
Cornel Urs Cornel Urs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.05.2012
Locație: Miercurea Ciuc - Harghita
Religia: Ortodox
Implicit

am cautat in Biblia lor sectanta, ca sa le arat hotia, indivizi precum 'osutafaraunu' baga adanc mainile in buzunarele unor naivi, pentru a le fura a zecea parte din venit !

5. Aceia dintre fiii lui Levi care indeplinesc slujba de preoti, dupa Lege, au porunca sa ia zeciuiala de la norod, adica de la fratii lor, cu toate ca si ei se coboara din Avraam.
6. Iar el, care nu se cobora din familia lor, a luat zeciuiala de la Avraam si a binecuvantat pe cel ce avea fagaduintele.
7. Dar fara indoiala ca cel mai mic este binecuvantat de cel mai mare.
8. Si apoi aici, cei ce iau zeciuiala sunt niste oameni muritori; pe cand acolo, o ia cineva despre care se marturiseste ca este viu.
9. Mai mult, insusi Levi, care ia zeciuiala, a platit zeciuiala, ca sa zicem asa, prin Avraam;

am ingrosat versetul 8, pe care acesti extorcatori il scot din context si-l prezinta credinciosilor lor, prostindu-i sa dea zeciuiala !

dar acolo scrie: "si apoi aici", deci referirea este la practica de a lua zeciuiala de catre fiii lui Levi !!! care nu primisera parte la impartire !

Pavel nu spune: "si noi crestinii, asemeni lor, luam zeciuiala" ! nu spune, da??
Reply With Quote
Vechi 28.07.2012, 15:49:39
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
am cautat in Biblia lor sectanta, ca sa le arat hotia, indivizi precum 'osutafaraunu' baga adanc mainile in buzunarele unor naivi, pentru a le fura a zecea parte din venit !
Nu-mi permit să spun că dumneata ai "orbul urșilor", însă de "orbul găinilor" precis ai auzit! Este o o afecțiune (nictalopie/cecitate nocturnă) din cauza căreia omul sau animalul nu vede în întuneric. Respectiv în bezna spirituală în care se găsește. Căci de câte ori am spus până aici că nu sunt pastor, ori vreun angajat al cultului care să aibă un anume interes în folosirea zecimii...
Reply With Quote
Vechi 29.07.2012, 09:27:18
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Respectiv în bezna spirituală în care se găsește. Căci de câte ori am spus până aici că nu sunt pastor, ori vreun angajat al cultului care să aibă un anume interes în folosirea zecimii...
nu va inteleg, daca am gresit spunand ca sunteti pastor sau angajat al cultului, se cheama ca sunt in bezna spirituala? bezna spirituala afecteaza lucrurile duhovnicesti si nu perceptiile vis-a-vis de alte persoane.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2012, 09:41:23
Banned

Implicit

Citat:
nu va inteleg, daca am gresit spunand ca sunteti pastor sau angajat al cultului, se cheama ca sunt in bezna spirituala? bezna spirituala afecteaza lucrurile duhovnicesti si nu perceptiile vis-a-vis de alte persoane.
Păi ce percepție e asta, când am spus clar de atâtea ori că nu sunt pastor!? E chiar atât de greu de priceput?
Reply With Quote
Vechi 29.07.2012, 09:50:58
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Păi ce percepție e asta, când am spus clar de atâtea ori că nu sunt pastor!? E chiar atât de greu de priceput?
dar de ce nu recunoasteti ca sunteti in cardarsie cu pastorii si acestia va mituiesc dandu-va o parte din zeciuieli, ca sa nu spuneti ca practica zeciuielii nu este noutestamentara influentand alti adventisti, nu atat de inteligenti ca dumneavoastra?

Last edited by Cornel Urs; 29.07.2012 at 09:53:43.
Reply With Quote
Vechi 29.07.2012, 10:15:05
Banned

Implicit

Citat:
dar de ce nu recunoasteti ca sunteti in cardarsie cu pastorii si acestia va mituiesc dandu-va o parte din zeciuieli, ca sa nu spuneti ca practica zeciuielii nu este noutestamentara influentand alti adventisti, nu atat de inteligenti ca dumneavoastra?
Sunteți de râsul curcilor! Nu vă gândiți cât le-ar mai rămâne pastorilor dacă ar fi să-i mituiască pe toți susținătorii sistemului zecimii?
Reply With Quote
Vechi 29.07.2012, 10:19:45
Cornel Urs's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Sunteți de râsul curcilor! Nu vă gândiți cât le-ar mai rămâne pastorilor dacă ar fi să-i mituiască pe toți susținătorii sistemului zecimii?
sustinatorii sistemului zecimii sunt putini, fiindca majoritatea platesc ca prostii, iar putini, "desteptii", incaseaza la greu.

cand vreun credincios de rand isi pune anumite intrebari, pastorii au oameni de incredere printre care va numarati si dumneavoastra, anume pregatiti si instruiti, sa-i calmeze pe aceia, cu versete biblice scoase din context, convingandu-i sa plateasca zeciuiala in continuare...

pastorii nu pot insista la nesfarsit pentru plata acestei cotizatii monstruoase, deoarece ei sunt beneficiarii, de aceea pregatesc indivizi de teapa dumneavoastra, infiltrati printre "frati", care nu primesc zeciuiala, tocmai pentru a consolida in constiinta platitorilor necesitatea unei astfel de practici.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? bmd Secte si culte 177 08.11.2010 20:20:53
Ignorati Sf.Asteapta Generalitati 5 03.05.2010 07:01:32