![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ptiu ce-ai nimerit-o Cornele de astă dată, deși ai spus încă foarte puțin despre respectivul adventilă. Ca să vezi că pentru bani și pentru mărire sectanții sunt în stare să facă orice. La ei nu este vorba în fapt despre absolut nici un fel de compromis: este vorba doar despre trecerea de la slujirea unei satane cu a alteia.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Decebal, parerera ta chiar nu conteaza. Tu esti doar o combinatie de ortodox cu idei catolice care asculti cu boxele la maxim muzica sectanta de la Ciresarii lui Pustan. Si din toate iei numai ce e mai prost, caci pe unde treci faci ortodoxia de rusine. Dar,ma rog, in sfarsit, si-a gasit si sad story pe cineva care sa il inteleaga.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Corect, din păcate....
|
|
||||
|
||||
![]()
domnule, dumneavoastra nu va mai bucurati de credibilitate din momentul in care v-ati dovedit mincinos (ati spus ca nu sunt deosebiri intre reformati si cultul dumneavoastra mintind grosolan), de ce v-am crede? aveti vreo dovada ca Gadea nu mai este adventist? recent am auzit la tv. referiri directe la religia lui, adventista!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci, ușurel cu acuzele de "mincinos"! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu de mult, sunt doar saptamani, doamna "ioanna" a afirmat faptul ca adventistii reformati s-au rupt de adventistii clasici deoarece acestia au fost de acord cu participarea la razboaie, asta ca motiv principal; eu v-am pus intrebarea: "daca un adventist de ziua a saptea se inroleaza in armata franceza, ucigand pentru solda, i se retrage calitatea de membru in biserica?" - intrebare la care nu am primit niciun raspuns, ati ignorat-o desi am insistat asupra necesitatii unui raspuns! tacerea de atunci inseamna un raspuns in sensul ca adventistul poate omori pentru bani, ceea ce reformistul nu face! si v-ati dovedit un mare mincinos in felul acesta, inducand in eroare opinia publica, sustinand ca adventistii de ziua a saptea sunt chipurile puri si neprihaniti, neparticipand la razboaie! iar cu privire la Gadea, sunteti singurul care spuneti ca si-a pierdut calitatea de membru AZS, dar v-ati pierdut orice credibilitate, nu sunteti demn de incredere, nu faceti altceva decat prozelitism pentru cultul de care apartineti, prezentand numai lucrurile placute si pe cele neplacute care va stirbesc din "imaginea" creata, le dositi precum gunoiul sub pres! |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dvs. prezentați cumva numai lucrurile neplăcute ale cultului de care aparțineți? Căci pe cele (fabricat) neplăcute ale cultului adventist observ că vă face plăcere să le colportați... |
|
||||
|
||||
![]()
a fost exclus din biserica adventista? Nu cred. Daca si-a platit zeciuiala e OK nu? De ce sa-l excluda?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu va crapa, domnule, obrazul de rusine? ati fost intrebat: "daca un adventist intra in Legiunea Franceza (bineinteles pentru a merge sa lupte, contra unei solde, altfel ce sa faca acolo?), isi pierde calitatea de membru ?" - nu ati raspuns la aceasta intrebare, ba mai mult, spuneti ca nu stiti despre acest subiect. de ce incercati sa acoperiti realitatea prin minciuna? doamna "ioanna" a spus adevarul, ca reformistii s-au separat de cultul dumneavoastra deoarece nu au dorit sa mearga la razboi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|