![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorba lui vsovi...le mai nimereste si el saracu': pai sa nu ti se zbarleasca neuronul de atata superficialitate si dublustandard? Ia de aici wikipedistule: http://en.wikipedia.org/wiki/Erich_v..._and_omissions Rezumat: Erich von Daniken e un scriitor pentru adulti care au inca mintea de gradinita, doar ca in loc de Zmeu si FatFrumos acum se delecteaza cu povesti cu extrateresti rai si buni, un pacalici care a fabricat "dovezi" despre presupuse civilizatii extratestre, dovezi care sa-i sustina teoriile si sa-si vanda cartile. A, si culmea "onestitatii" o mare parte din ele le-a recunoscut personal ca falsuri, pardon "erori neintentionate si persistente" si binenteles, scopul scuza mijloacele: "sa fie cartea mai atractiva". Last edited by AlinB; 25.07.2012 at 19:03:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ti-am spus, vezi documentarele cu pareri pro teoria lui si pareri de la teisti, adica impotriva teoriei lui. Mai discutam dupa. |
|
|
|||||
|
|||||
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cand altii te trimit pe tine sa citesti de acolo "oricine poate modifica" deci automat nu e valid ce scrie acolo. Asta se cheama "dublu standard", esti constient de atitudinea ta duplicitara? Citat:
Last edited by AlinB; 25.07.2012 at 21:29:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am impresia ca ori o faci pe stii tu cum , ori e altceva. Urmareste-le, nu mai comenta aiurea, doar ca sa ai ce scrie, sa faci pe desteptul. Nu te uiti ca sunt mai multi care ti-au atras atentia ca esti pe dinafara? Daca eram doar eu poate aveai dreptate, dar sunt mai multi. Last edited by apophis; 25.07.2012 at 22:22:28. |
|
|
||||
|
||||
|
Hai sa fim seriosi...
In 1910 s-a inventat avionul cu motor cu reactie. Azi , suntem in 2012 , sunt 102 de atunci. Voi chiar credeti ca de atunci nu s-a mai dezvoltat tehnica aeronautica ? Primele aeronave cu forma de farfurie ( http://www.jurnalul.ro/special/ozn-h...are-614341.htm ) , au existat de pe vremea lui Henri Coanda (mort in 1972). Si , sunt sigur , ca sunt o gramada de inventatori care au creat astfel de avioane. Mie mi se pare pura naivitate sa crezi ca se plimba extraterestii deasupra cerului. Tehnologia a avansat foarte mult (precum si in alte domenii ca: ingineria , medicina etc). Iar interese militare (si pentru spionaj) sunt destule : sua , rusia , corea , china. Last edited by bluester; 25.07.2012 at 22:57:10. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Calul care manca jaratec a lui Fat Frumos era de asemeni un vehicol aerian care se alimenta cu plasma iar zmeii erau niste extraterestri rai ca in Battlestar Galactica. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dupa vorbele tale , ar fi trebuit sa ne invadeze pamantul (si sa il colonizeze) de acum mii de ani. De ce nu au facut-o pana acum ? Daca extraterestii ar fi vizitat pentru prima data pamantul in vremurile antice ... astazi ar fi trebuit sa dam mana cu ei. Unele studii arata ca sunt sanse foarte mici sa existe viata in Univers. Cu toate ca Nasa , descopera noi exoplanete si noi galaxii... asta NU inseamna ca exista si viata pe ele. Si planeta Venus , pare sa fie o planta "locuibila" insa conditiile de viata sunt inexistente. Pentru mai multe lamuriri : http://www.stiintasitehnica.com/cat-...pamant_70.html Last edited by bluester; 26.07.2012 at 09:44:52. |
|
|
||||
|
||||
|
"Extraterestrii nu plang. Pentru ca nu exista. Nici cei ce cred in existenta lor nu plang. Pentru ca nu mai stiu sa existe. Izvorul lacrimilor, fie ele de durere sau de fericire, este doar Unul Dumnezeu. Iar lacrima ne da viata si apoi ne face vesnici. Cel ce L-a gasit pe Hristos nu mai cauta nimic printre stele, caci are absolut totul in inima sa. El doar priveste in Sus, caci stie ca acolo Cineva il iubeste. insasi inima lui este acolo, Sus. Si ii este dor de inima sa, in care, printre lacrimi, s-a salasluit intreg raiul. Hristos, sfintii Sai si toti cei pe care i-a invaluit cu iubirea Sa.
Dumnezeu este aici pentru a plange impreuna cu noi de durere si acolo, Sus, pentru a plange impreuna cu noi de fericire. Si totul nu este decat Iubire... O cosmica iubire..." Monahul Paulin Iata dragilor , tot articolul publicat pe acest site ORTODOX ! Din pacate putini dintre noi au aceasta curiozotate de a deschide interiorul acestui site , de a se informa cat de cat asupra unei probleme sau alta , si de aici apar tot felul de neantelegeri pe acest forum , recurgandu-se chiar la jigniri si lovituri sub centura care nu onoreaza pe nici un participant la discutie . Cine este destept sau nu , numai Dumnezeu stie , si fac un apel colegial ca sa incetam cu atacul la persoana, si cu judecatile aiurea . Pacat , mare pacat , ca thread dupa thread sa fie inchis inainte de vreme . Crestinortodox.ro nu inseamna numai forum de discutii , ci mai cu seama reprezinta un site ORTODOX cu o sumedenie de articole pertinente , cu o platforma video-audio bine pusa la punct , iar toate problemele care se dezbat aici pe forum , au cel putin un raspuns autorizat in interiorul siteului . Hai sa-l deschidem ! Pentru tema de fata va invit sa citim acest articol : http://www.crestinortodox.ro/editori...rii-70397.html
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nici mie nu imi plac atacurile la persoana si judecatile, dar suntem oameni si mai gresim. Cel mai bine ar fi daca s-ar discuta strict pe problema, cu argumente, discutii civilizate, fara atacuri. Din moment ce nu ne cunoastem personal, nu vad de ce ne-am jigni fara rost, (nici daca ne-am cunoaste nu ar fi de acceptat acest lucru) doar suntem aici ca discutam si sa invatam unii de la altii, sa se vada frumusetea discutiei si nu atacurile. Lui Hristos nu ii place cearta noastra. Cel ce L-a gasit pe Hristos nu mai cauta nimic printre stele, caci are absolut totul in inima sa. El doar priveste in Sus, caci stie ca acolo Cineva il iubeste[/url]. Foarte frumoasa afirmatie, mi-a placut mult. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Blog-urile... raspunsuri fara intrebari ! | windorin | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 22 | 08.04.2013 17:53:47 |
| Chip-urile in scoli | UNNOOM | Stiri, actualitati, anunturi | 47 | 29.11.2012 12:01:53 |
| Psb-urile si filocaliile in word | antiecumenism | Resurse ortodoxe on-line | 4 | 09.10.2010 14:40:16 |
| Pareri si sugestii | elenavioletacocos | Generalitati | 8 | 22.12.2009 15:55:04 |
|
|