![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da, este ISS, sînt sateliți. Doar că nu sînt geostaționari, ci se mișcă antrenați de o formă de energie care nu este făcută publică. Probabil că-n decembrie 2012 vom vedea mai multe vehicule ciudate care vor survola Pămîntul aproape de suprafață, obiecte ce sînt alimentate cu aceeași formă de energie ultrasecretă. Apropo de fotografiile din spațiu, uită-te cu luare aminte la această poză captată dintr-un film luat dintr-un balon de către amatori, nu de nasoii de la NASA. Experimentul lui Eratostene stă foarte bine în picioare în modelul PP. Dacă că Soarele este mult mai mic și mult mai aproape de Pămîntul plat (nu convex), ceea ce arată el este perfect verificabil în acest model.
|
|||
|
|||
![]()
Si unde e problema daca aia sustineau asa ceva? Care era problema papei, al mai crestin dintre toti? Ai impresia ca asta e o scuza pentru cele intamplate?
Last edited by apophis; 02.05.2012 at 15:51:00. |
|
||||
|
||||
![]()
Dar de ce ma intrebati pe mine? Am spus eu ca sunt de acord cu faptele papilor catolici, cu greselile lor, cu controlul comportamentului public dar si al convingerilor individuale prin institutia Inchizitie, cu modelul totalitar promovat de Biserica Catolica in per. medievala ? V-am spus doar cum era situatia, pentru ca ati insinuat ceva in necunostinta de cauza, n-am afirmat ca sustin asemenea metode.
Last edited by ioanna; 02.05.2012 at 15:56:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Hubble nu poate sa vada pe luna pentru ca e conceput sa faca observatii la distante foarte mari, distante care se scriu mii de ani lumina. Cat despre ce poti vedea printr-un telescop sau prin binoclu...poti vedea multe chestii reale, trebuie doar sa vrei si nu sa crezi ce spun popii sau cartile de povesti. Last edited by apophis; 02.05.2012 at 16:27:09. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hulbble... da, e posibil să ai dreptate. Mare lucru nu vezi dacă nu-ți iei un telescop scump. Cine își permite așa ceva? Nu știu cît de performante sînt cele din observatoarele astronomice din orașele de la noi. Popii... Păi 99% din ei cred în modelul PS, nu PP. :)
|
|||
|
|||
![]()
Cu un astfel de telescop, chiar si cu unul de 1000 de lei poti vedea lucruri care acum poate iti par incredibile.
http://astromagazin.ro/catalog/teles...j4gob3qvkjgki3 Eu am unul ca asta http://astromagazin.ro/catalog/celes...j4gob3qvkjgki3 Pot sa-ti spun ca am avut ocazia sa privesc prin mai multe modele. Universul nu se rezuma doar la spatiul din jurul pamantului. De exemplu, galaxia Andromeda se poate vedea chiar si cu ochiul liber, cam ca o ceata. Ea se afla la distanta de aproximativ 2,5 milioane ani lumina de Pamant. Un an lumina are aproape 10 trilioane de km, adica distanta parcursa de lumina intr-un an. Fa tu calculul si vezi la cati km de Pamant se afla Andromeda Galaxy. Nebuloasa Orion de asemenea se vede cu ochiul liber in constelatia Orion, o vezi cam ca o stea mai mare. Cu binoclul se observa ca o ceata, e interesant.http://en.wikipedia.org/wiki/Orion_Nebula Last edited by apophis; 02.05.2012 at 18:54:29. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu ajutorul acestor instrumente poti observa singur cine in jurul cui se roteste :), in asa fel incat sa nu mai existe persoane care in mileniul 3 afirma ca pamantul e plat si ca soarele se invarte in jurul Pamantului, lucru pur si simplu penibil, daca nu mai rau de atat.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci ce vedem deasupra pământului, oriunde ne-am afla pe pământ sau mări, este cerul de deasupra în care nu există galaxy după cum le explică ei (sori, planete, și tot felul de corpuri cerești... sau spații imense și infinite) ci tot ce vedeți voi deasupra prin telescoape nu sunt altceva decât : apă, ghiață, foc, aburi sau nori, lumină... deci nu vă mai amăgiți cu prostiile științificilor speculanți care inventează tot felul de absurdități SiFi ca să vă credeți voi prin filmele de aventuri... așa de jmecheri ca ei. Sus este cetatea marelui Împărat... căci în Cer este scaunul Său de Domnie. Aicea jos oamenii au smintit toate lucrurile și adevărurile pentru ca să ne scufundăm în cele de dedesubt... printre îngerii căzuți. Iar dedesubt nu e lavă ci întuneric, pământul nu e glob cu lavă în centru, ci e ca o semisferă înconjurată de apele de jos, de mări și oceane, care toate stau pe necreatul care nu există, adică pe nimic așa cum este scris, dar acest nimic nu este un hău, un vid, căci acolo ar exista spațiu, te-ai putea mișca spre tot mai jos dacă ar fi vid... nu, ci mai jos de pământ și mări este absolut nimic pe care apasă cu o forță imensă tot ce se află sub cer, făcut din apă, căci sub cer apele curg adunându-se în adunările lor așa după cum le-a cerut Domnul, iar Cerul nu apasă pământul sau mările căci în Cer apele nu curg spre jos, nu se adună ci doar se lipesc unele de altele prin coeziunea picăturilor. Deci greutatea care apasă este atât doar cât este sub cer, deci până unde simt navele 'gravitația'... Însă Cerul începe de oricât de jos unde se aude o rugăciune curată către Hristos a vreunui postitor la răutăți și păcate. Voi aveți mintea gata păcălită și închipuită și formatată cu închipuirile lor, a 'băieților deștepți'... dar tare o să vă mai mirați când vă veți da seama cât de absurzi și nebuni și proști au fost ei, toți tâlharii și speculanții și comercianții și științificii și matemategiptologii artelor frumoase și superstițioase și toată tagma născocitorilor de vrăjeală amară. Nu ne minte Scriptura, și v-am zis să nu mai susțineți că în ea își găsesc îndreptățire toți mincinoșii și necredincioșii plini de vicleniile răutății și mituirile mortăciunilor și cărnăriilor. În scripturi doar omul lui Dumnezeu își găsește scăpare la dreapta dreptății scaunului Său de Domnie... dar voi credeți în autoîndreptățirile omului rău care i-a furat locul ca să se dea mare... așa crede el... însă pe zi ce trece e tot mai mic... și nu e vorba de smerenie ci de mântrie și furie și mânie cu care se flatează crezându-se puternic și liber. Deci nu vă lăsați păcăliți ochind prin ochean sau lunetă păcătosul ci voi să ochiți păcatul căci așa este scris că trebuie să facem smerindu-ne întru Adevărul. Last edited by vsovivi; 03.05.2012 at 08:50:01. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|