Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.07.2012, 13:22:15
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
In statutul PDL. Trebuie sa dureze 5 minute si sa fie lasati sa voteze numai cei care voteaza Nu
BNR - Mugurel, Bogdănel, Florinel
Curtea de Conturi - Văcăroiu,
Senat - Geoană
SRI - PSD finul lui Ponta
SIE - PNL Ungureanu, Meleșcanu
Justiție - independenți
CCR: 3 PSD, 1 PNL, 1 UNPR, 1 UDMR, 3 președenție sau PDL.
Guvern: Tăriceanu Alianța DA (PNL-PDL), BOC (PSD-PDL), BOC (PDL-UDMR-UNPR-minorități), Ungureanu (PDL-UNPR-UDMR-minorități), Ponta - USL

Despre ce stat PDL vorbești?

Se pare însă că ați învățați să ironițazi pe nedrept!

Pentru cine ironizați și batjocuriți voi?

Vă bucurați că sunt furat cu 4 ore adică cu 33% din timp de către senatul cu cvorum făcut de pușcăriabili?

Să vă fie rușine căci îmi călcați drepturile constituționale de a nu mă prezenta la vot și de a vrea ca referendumul să nu se valideze!

Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 13:24:21.
Vechi 18.07.2012, 13:26:11
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
nu te mai agita atat caci Base NU pica, desi eu unul as vrea sa cada la referendum, ca in toamna sa avem avem o MARE comedie in interiorul USL, incat si Caragiale ar fi fost invidios
Daca vrei sa pice voteaza da. Daca nu macar nu te mai preface ca esti impartial.
Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Senat - Geoană
Justiție - independenți
Guvern: Tăriceanu Alianța DA (PNL-PDL), BOC (PSD-PDL), BOC (PDL-UDMR-UNPR-minorități), Ungureanu (PDL-UNPR-UDMR-minorități), Ponta - USL

Vă bucurați că sunt furat cu 4 ore adică cu 33% din timp de către senatul cu cvorum făcut de pușcăriabili?

Să vă fie rușine căci îmi călcați drepturile constituționale de a vrea ca referendumul să nu se valideze!
Dincolo de prostiile pe care le scrii citeste intai ceea ce am scris eu. Am scris STATUTUL PDL si nu statul PDL.
Nu vreau sa ma cert cu tine ca am altceva mai bun de facut. Ignora-ma si bafta la postat si la referendum.
Vechi 18.07.2012, 13:27:39
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Astea-s singurele vorbe înțelepte pe care le-ai produs pe topicul ăsta.

AMR 11
Ești cam dus cu pluta... îmi pare rău că trebuie să ți-o repet...

...păi nu sunt vorbele mele ci așa zice legea promulgată de Bantonescu și despre care CCR a zis că este constituțională la punctul 10 și se va valida în măsura în care este cvorum adică peste 9mil de participanți la vot conform cu puntul 5!
Vechi 18.07.2012, 13:33:26
Banned

Implicit

Citat:
Daca vrei sa pice voteaza da. Daca nu macar nu te mai preface ca esti impartial.

Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Senat - Geoană
Justiție - independenți

Să vă fie rușine căci îmi călcați drepturile constituționale de a vrea ca referendumul să nu se valideze!

Dincolo de prostiile pe care le scrii citeste intai ceea ce am scris eu. Am scris STATUTUL PDL si nu statul PDL.
Nu vreau sa ma cert cu tine ca am altceva mai bun de facut. Ignora-ma si bafta la postat si la referendum.

Maimuțică dragă mă iartă, recunosc, am citit prost... dar cred că ți-am răspuns bine!

Și nu am susținut că-s imparțial ci că regulile trebuie să fie imparțiale și drepte și să nu-mi calce voința mea de a nu dori să se valideze referendumul, o voință perfect legitimă... căci am dreptul să particip sau să nu particip la vot sau la referendum atâta timă cât votul în România nu este obligatoriu!

Deci am tot dreptul să nu particip la mascaradă și să nu demit prin neparticipare pe președintele legitim, chiar dacă se vor supăra unii sau alții!

Cei ce vor : fie să-l demită, fie să nu-l demită exprimându-se, n-au decât să meargă la vot în cele 12 ore prevăzute pentru joc. Cei ce vor să fie imparțiali și să valideze referendumul pot ștampila și pe Da și pe NU sau să nu ștampileze nicăieri, iar cei ce nu participă trebuie să poate și ei să nu fie reprezentați corect prin cele 12 ore maxime de participare când voi fi ispitit să merg la vot! Nu vreau prelungirea ispitei și a mitei!

Deci am dreptul să cer respectarea legii și a constituției, adică regulile jocului să fie drepte pentru toți și nu doar pentru taberele aflate în război, în meci, în alegeri sau în referendum!

Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 13:38:38.
Vechi 18.07.2012, 13:34:23
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Ești cam dus cu pluta...
Da, pe Dunăre, p'aci pe la mine de unde știi?

Da' tu? Pe Someș te dai?
Vechi 18.07.2012, 13:34:29
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
daca pica sau nu Base, pe mine unul NU ma intereseaza. Eu sunt stelist si nu PDL-ist sau USL-ist si mai ales SUNT REALIST
Vechi 18.07.2012, 13:37:26
Senior Member

Implicit

Citat:
Maimuțică dragă mă iartă, recunosc, am citit prost... dar cred că ți-am răspuns bine!

Și nu am susținut că-s imparțial ci că regulile trebuie să fie imparțiale și drept și să nu-mi calce voința mea de a nu dori să se valideze referendumul, o voință perfect legitimă... căci am dreptul să particip sau să nu particip la vot sau la referendum cât timp votul nu este obligator!

Deci am tot dreptul să nu particip la mascaradă și să nu demit prin neparticipare pe președintele legitim, chiar dacă se vor supăra unii sau alții!
Iar ai citit prost.Mesajul ala era pentru Stefan Florin si nu pentru tine. Ti-am mai zis ignora-ma.
Vechi 18.07.2012, 13:38:15
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
daca pica sau nu Base, pe mine unul NU ma intereseaza. Eu sunt stelist si nu PDL-ist sau USL-ist si mai ales SUNT REALIST
Pai spuneai ca vrei sa pice.Daca vrei inseamna ca te intereseaza.
Vechi 18.07.2012, 13:42:30
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
Pai spuneai ca vrei sa pice.Daca vrei inseamna ca te intereseaza.
nu am parti priuri in politica. Mi-as dori sa cada Base doar pentru amuzamentul care v-a fi in toamna in interiorul USL
Vechi 18.07.2012, 13:46:06
Banned

Implicit

Citat:
Iar ai citit prost.Mesajul ala era pentru Stefan Florin si nu pentru tine. Ti-am mai zis ignora-ma.
Da, am greșit iar... scuze!
Am amețit de câtă teorie trebuie să vă fac pentru ca să priecpeți o boabă și să aplicați practic o fărâmă! Dar nu mă plâng, pentru regele Mihai, pentru președintele legitim Băsescu și pentru poporul creștin român suveran se merită orice sacrificiu de sine.

Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 13:49:59.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18