![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Curtea de Conturi - Văcăroiu, Senat - Geoană SRI - PSD finul lui Ponta SIE - PNL Ungureanu, Meleșcanu Justiție - independenți CCR: 3 PSD, 1 PNL, 1 UNPR, 1 UDMR, 3 președenție sau PDL. Guvern: Tăriceanu Alianța DA (PNL-PDL), BOC (PSD-PDL), BOC (PDL-UDMR-UNPR-minorități), Ungureanu (PDL-UNPR-UDMR-minorități), Ponta - USL Despre ce stat PDL vorbești? Se pare însă că ați învățați să ironițazi pe nedrept! Pentru cine ironizați și batjocuriți voi? Vă bucurați că sunt furat cu 4 ore adică cu 33% din timp de către senatul cu cvorum făcut de pușcăriabili? Să vă fie rușine căci îmi călcați drepturile constituționale de a nu mă prezenta la vot și de a vrea ca referendumul să nu se valideze! ![]() Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 13:24:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Nu vreau sa ma cert cu tine ca am altceva mai bun de facut. Ignora-ma si bafta la postat si la referendum. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și nu am susținut că-s imparțial ci că regulile trebuie să fie imparțiale și drepte și să nu-mi calce voința mea de a nu dori să se valideze referendumul, o voință perfect legitimă... căci am dreptul să particip sau să nu particip la vot sau la referendum atâta timă cât votul în România nu este obligatoriu! Deci am tot dreptul să nu particip la mascaradă și să nu demit prin neparticipare pe președintele legitim, chiar dacă se vor supăra unii sau alții! Cei ce vor : fie să-l demită, fie să nu-l demită exprimându-se, n-au decât să meargă la vot în cele 12 ore prevăzute pentru joc. Cei ce vor să fie imparțiali și să valideze referendumul pot ștampila și pe Da și pe NU sau să nu ștampileze nicăieri, iar cei ce nu participă trebuie să poate și ei să nu fie reprezentați corect prin cele 12 ore maxime de participare când voi fi ispitit să merg la vot! Nu vreau prelungirea ispitei și a mitei! Deci am dreptul să cer respectarea legii și a constituției, adică regulile jocului să fie drepte pentru toți și nu doar pentru taberele aflate în război, în meci, în alegeri sau în referendum! Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 13:38:38. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Am amețit de câtă teorie trebuie să vă fac pentru ca să priecpeți o boabă și să aplicați practic o fărâmă! Dar nu mă plâng, pentru regele Mihai, pentru președintele legitim Băsescu și pentru poporul creștin român suveran se merită orice sacrificiu de sine. Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 13:49:59. |
|
|||
|
|||
![]()
Avem 4 feluri de voințe:
1. cei ce merg și votează pentru. 2. Ce ce merg și votează contra. 3. Cei ce merg și votează și da și nu sau nu pun ștampila dar bagă votul ca să fie cvorum. 4. Cei ce nu merg și nu vor să voteze ca să nu fie cvorum. Din 24 de ore făr 8 ore pentru somn, rămân 16 ore. 16 împărțit la 4 avem câte 4 ore pentru fiecare, deci cum pentru cei de la punctul 4 trebuiesc scoase orele lor din totalul de 16 ore rezultă că pentru a se respecta toate voințele trebuiesc impuse maxim 12 ore de vot! Senatul cu cvorulmul pușcăriabililor și incompatibililor mi-a călcat voința legitimă prelungind meciul din deplasare cu 4 ore fără temei, căci numărul secțiilor de votare proporțional cu numărul de alegători face ca timpul să fie suficient chiar dacă ar veni la vot toți electorii de pe liste! Deci hotărârea senatului este hoție prin lege adică este 'curat' neconstituțional!.. și camera deputaților va vota și ea tot așa furându-mă din nou! Last edited by vsovivi; 18.07.2012 at 14:09:08. |
|
||||
|
||||
![]()
daca pica sau nu Base, pe mine unul NU ma intereseaza. Eu sunt stelist si nu PDL-ist sau USL-ist si mai ales SUNT REALIST
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu am parti priuri in politica. Mi-as dori sa cada Base doar pentru amuzamentul care v-a fi in toamna in interiorul USL
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|