![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Ca in faza aia..il iert dar nu uit :))
Pe larg: http://nicolaesteinhardt.wordpress.c...1/16/iertarea/ Last edited by AlinB; 17.07.2012 at 13:12:58. |
|
|
||||
|
||||
|
Mda, halal iertare.
|
|||
|
|||
|
daca imi renovez apartamentul si cel cu care contractez imi fura materialele sau din casa, eu il iert , nu caut razbunare nici macar sa imi returneze bunurile luate, dar nici nu mai apelez la persoana in cauza!
|
|||
|
|||
|
Vezi tu, casatoria e mai mult decat un contract de prestari de servicii, desi din pacate multi nu realizeaza lucrul asta si asta duce la confuzii si consecinte grave.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu ai zis ca nu exista iertare daca nu il primesti inapoi, era un exemplu pt a marca diferenta dintre iertare si continuarea unei relatii paguboase. eu ma port cu toti oamenii la fel , si cu cei din familie si cu cei din exterior. fiecare ia deciziile dupa cum considera.... Doamne fereste de asemenea situatii
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sigur, la un moment dat anumite relatii (de casatorie vorbesc) care implica convietuirea sub acelasi acoperis, nu pot continua si este de inteles atunci cand iti pun viata in pericol (sau a copiilor) ex. cazului unui alcoolic violent, dar cand e vorba de inseleat (cum? el?? pe MINE??) si tine strict de orgoliu (+eventual o tona de pseudoargumente care cauta sa-l indreptateasca) e altceva. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Barbatii | Anna | Nunta | 268 | 30.05.2013 19:22:26 |
| doua batrane,vaduve ,singure si bolnave au nevoie de ajutor | Alexuta | Umanitare | 61 | 24.01.2013 14:57:40 |
| De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 10:24:09 |
| Valoarea unei femei | zoridezi | Generalitati | 3 | 31.05.2010 14:28:16 |
| Poemul unei singure respiratii | vichy | Rugaciuni | 2 | 07.08.2008 16:14:49 |
|
|