![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sa incep cu sfarsitul:
Citat:
Citat:
Imi inchipui ca marea majoritate este familiarizata cu lectura de altadata, cand casatoriile se faceau fara ca partenerii sa se cunoasca. Binecuvantate de Dumnezeu, acele casatorii erau mult mai durabile decat cele de astazi. In multe locuri, acest gen de casatotii inca se mai practica. "Matrimoniale"-le pe care le gasim pe internet, sunt tot un fel de "aruncarea zarurilor", doar ca de data asta e greu de anticipat ce se ascunde dincolo de monitor. Cunosc cazuri care au reusit. Dar eu... nu o recomand. Trebuie in prealabil sa fie cineva de incredere care sa cunoasca bine cum stau lucrurile, pentru a face o recomandare temeinica, mai ales din punct de vedere moral. Citat:
Fereste-te de vorbe mari, fiindca e foarte periculos. Am trecut prin momente in care, ca si tine, vorbeam... vorbe, facand apel la vigilenta si responsabilitate. Vrajmasul scrie si nu ne putem pune cu el ca are posibilitati infinite de a "strica" aparenta infaibilitate a omului. Nu depinde de tine sa fii vigilent si responsabil si cu cat crezi ca esti capabil, cu atat te inseli mai mult. Deocamdata nu cunosti "jugul", iar perspectiva lui este doar teorie. Cand ajungem la practica, nimic nu mai e valabil din ce stiam noi, sau din ce credeam ca stim... Principiul "Mai bine singura, decat cu un dobitoc la usa" sa li-l spui celor care, ori au descoperit ca s-au casatorit cu un dobitoc abia dupa aceea, fiindca a stiut sa joace teatru ani multi, ori au considerat ca TOATE femeile, ca pot schimba firea lucrurilor, cu vointa si dragoste, cand de fapt doar bunul Dumnezeu le rezolva in felui Lui, delicat...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|