![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar sotia numai ce i se permite de catre sot! doar sotul este capul ei! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E bine femeia sa se supuna barbatului, dar trebuie sa o faca pentru ca asa alege ea, pentru ca asculta porunca lui Dumnezeu, nu pentru ca bati tu cu pumnul in masa. Iar pentru ca ea sa aleaga trebuie sa aiba libertatea de a alege, iar pentru asta ii trebuie o persoana care intelege acest lucru. De aceea o persoana intelectuala e bine sa-si gaseasca un partener cu care sa poata comunica la nivelul ei. Daca tu cumperi in drum spre casa un pet la doi litri de Noroc iar ea cumpara o carte nu vad ce ati putea discuta. Si nici ipostaza in care tu dormi beat iar ea citeste la bucatarie sa i se faca somn si nu vine langa tine in pat pt ca de la putoarea picioarelor tale mor si gandacii de prin casa nu mi se pare una care sa descrie o convietuire acceptabila. Suntem in epoca comunicarii pe toate canalele, si tocmai exemplele negative care razbat de pretutindeni fac oamenii sa se intrebe de zece ori inainte macar sa accepte o intalnire. Pe de alta parte preotul meu zice ca nu e bine sa fim atat de circumspecti, ca ar trebui sa ne dam sanse. Fiecare om trebuie sa aiba dreptul sa-si aleaga cu cine vrea sa-si petreaca restul vietii si nu cred ca ar trebui eu sa-l/sa o judec. Si daca cineva considera ca sunt prea serios, sau prea neserios, sau prea urat, sau prea sarac, sau prea ne-sprititual, asta e. Si daca eu consider ca cineva e prea putin atragatoare pt mine, prea serioasa, prea habotnica etc, asta e. Cand descrii tu femeile acelea eu parca aud femeile pe care le-am refuzat in decursul anilor acuzandu-ma pe mine. Si nu mi se pare corect, pentru ca nici macar eu nu stiu ce e cel mai bun pentru mine, cu atat mai mult ele ca sa ma critice. Si sunt sigur ca cu majoritatea din ele nu as fi putut trai. Iar idea de divort este inacceptabila pentru mine. De aici si frica de a ma intorloca cu oricine.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu, unul, abia acum m-am dumirit, din postarea asta, de ce nu este femeia la picioarele dv. Fiindcă acolo pute ! P.S.: Când vă treziți, după ce faceți mai întâi un duș, lămuriți-mi, vă rog, o curiozitate personală: ce citea doamna aseară, în bucătărie ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ia mai lăsați-l în pace pe Profetul de carton și nu mai încurajați fabulațiile altora pe tema ID-urilor.
Dacă chiar aveți bănuieli întemeiate și vă deranjează prezența pe forum discutați cu admin, ca să ia măsuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Profetul de Carton este atent cu banii. Are un mod foarte ciudat de a se raporta la cele materiale ,scrupulos cum numai iudeii o fac ,negustorii iudei vreau sa spun. El si-a schimbat identitatea ,se numeste Cornel Urs. Ce varsta aveti domnule Cornel Urs ,dupa cum vorbiti peste 60 . |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Suferinta | costel | Generalitati | 36 | 19.09.2024 00:20:42 |
Suferinta | Ovidiu_26 | Generalitati | 8 | 19.09.2024 00:05:39 |
Bunicul din visul fetei mele | clementia | Generalitati | 13 | 17.06.2011 13:06:08 |
Suferinta unui orb | Elena_Elena | Intrebari utilizatori | 3 | 13.09.2010 20:14:49 |
suferinta=mantuire? | eulaura | Generalitati | 26 | 28.08.2009 01:15:19 |
|