![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Puteti va rog sa dati si exemple sau nu era menita sa aiba un rol constructiv remarca dvs.? Vad ca va deranjez foarte mult desi nu v-am facut nici un rau.
Multumesc de raspuns. |
|
|||
|
|||
![]()
Mie n-ai cum să-mi faci rău, însă ție îți poți face rău fără să-ți dai seama persistând în atitudinea asta stupidă de te-oloagă pe cont propriu, punând întrebări doar ca pretext pentru propovăduirea "marilor revelații" personale. Pavel n-a spus degeaba că muierea ar cam trebui să tacă în privința învățăturii, fiindcă riscă să fie luată în serios de alți ignoranți, așa cum s-a întâmplat cu Ellen White și asociația AZ7.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de raspuns
Spuneti ca nu v-am facut nici un rau si totusi ma atacati. Poate stiti ca nu vreo "muiere" a introdus confuziile cu Filioque ce se dezbate aici, si daca este sa ii luam pe toti cei ce si-au adus contributia la erezii si schisme pana la cea pe care o aduceti in discutie, avem un luuuung sir de barbati toti foarte teologi. Deci daca nu v-am facut nici un rau, atunci nu-mi faceti nici dvs. mie. Multumesc. |
|
|||
|
|||
![]()
In ceea ce priveste ipostasurile asa este in Ortodoxie. Astept si eu sa vad o pozitia mai clara de partea catolica pentru ca imi pare ca ne invartim in jurul cozii in loc sa se spuna clar: ca si ipostas, Duhul Sfant are originea si in Fiul? Da sau nu? Trebuie sa existe o pozitie fata de aceasta intrebare.
|
|