Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 13:50:02
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Se agita degeaba. Mutarile sunt deja in plic. Nu la Moscova.
Vechi 05.07.2012, 13:50:22
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
N-are rost sa va agitati inutil, s-a inlocuit o dictatura cu alta. Am o retinere fata de suspendarea lui Vasile Blaga, nu vad niciun motiv, nu era cazul sa-l suspende, mi se pare un abuz. In schimb, aplaud suspendarea Robertei Anastase, care ar fi trebuit destituita de propriul partid de mult timp pentru incalcari flagrante ale legii. Imi doresc deasemenea sa-l vad demis pe presedintele Traian Basescu in urma unui referendum, nu-l mai doresc inca doi ani, insa cererea pentru suspendarea lui nu o consider bine justificata, dupa mine cu asemenea motivare nu poti declansa procedura de suspendare. Referendumul va fi legal, oamenii isi vor exprima vointa iar Basescu cu siguranta va fi demis, insa invocarea lui (motivatia) o consider fara greutate.
Flagrante rău, adică nu a numărat corect căci nu ea numără ci secretarii, ea doar anunță în plen...

Dar oricum e o urâtă, o vacă, nu vedeți cum s-a îngrășat? Păi se vede că i-a priit funcția... era frumoasă și miss, acum e cât o vacă... iat dacă ne gândim cât câștiga taică-so... îl plăteau băieții deștepți ca s-o oblige să tacă.

Vai cât mă bucur și eu că nu mai e șefă!
Vechi 05.07.2012, 13:51:02
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Oricum fiscutiile noastre nu isi au rostul. O sa vedem la vot ce va mai fi. Acordul cu FMI continua insa se putaeu gasi alte surse de unde sa se taie. Nu de la toti amaratii neputinciosi.
Vechi 05.07.2012, 13:53:45
kikyo_ea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
Aia care au luat credite ca sa-si construiasca vile, sa le mobileze, sa-si cumpere masini si plasme. Cei care au cumparat tractoare sa munceasca pamantul nu mor de foame si si-au amortizat investitiile. Din pacate sunt extrem de putini.
Cofinantare inseamna si terenul mostenit de la strabunica.
Nu doar terenuri. Trebuie si 10% din cat vrei sa accesezi.... bine depinde de proiect. Dar oricat de bine ar fi facut proiectul nu ti.l accepta daca n.ai pe cineva acolo sus!
Vechi 05.07.2012, 13:55:37
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Oricum fiscutiile noastre nu isi au rostul. O sa vedem la vot ce va mai fi. Acordul cu FMI continua insa se putaeu gasi alte surse de unde sa se taie. Nu de la toti amaratii neputinciosi.
Sunteți și consilier pe probleme economice, observ. Cum nu le-o fi trecut prin cap celor de la BNR alt plan și dvs. aveți deja unul mi-e greu să pricep.
Vechi 05.07.2012, 13:59:15
kikyo_ea's Avatar
Senior Member

Implicit

Sunt niste norme stricte in planul natinal de dezvoltare.in posdru si daca ai o mica greseluta, ceva in.care sa mu te fi incadrat ti se refuza. plus ca aproape toate liniile de accesare sunt deja inchise. Din 2013 se face iar planul si se pun conditiile pt accesare. Sunt insa tari care absorba 130% din fonduri. Absorb.tot ce se da de la uniune si fac si ei alte proiecte prin care iau bani. De unde atatia bani? De la fraieri ca romania care nu pot accesa din cauza smecherilor.
Vechi 05.07.2012, 14:01:48
kikyo_ea's Avatar
Senior Member

Implicit

Asta e Romania! N.avem.decat sa ii ascultam sfatul presedintelui si sa plecam cu barca in alta tara.
Vechi 05.07.2012, 14:05:51
kikyo_ea's Avatar
Senior Member

Implicit

N.are rost sa mai discutam. Mi.am spus opinia si cred in continuare ca mai rau de atat n.are cum sa fie. Imi cer scuze pentru ca nu am avut un limbaj tocmai academic dar trebuia sa ma cobor la nivel pdl-ist ca sa priceapa tot omu'. Va cer scuze sincere tuturor.
Vechi 05.07.2012, 14:07:03
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Citat:
În prealabil postat de DragosP
Citat:
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Te înșeli dragul meu viclean naiv, ispitit și terorizat și mituit ca să-i crezi băieți buni pe USLași pentru că v-a dat ei 8% și la pensionari înapoi banii, păi Ungureanu și Boc au făcut asta posibil și CCR a hotârât, ei doar se laudă ca să-i mențineți la putere.
Autocritica măi mic postac pedele? Autocritica?
Minciuna vicleană și insinuarea ironică? securistule drag și mare ce stă la pândă? Ce e cu tine...

Autocritica aparține comuniștilor, noi ne supunem judecății poporului și a Domnului.

Autocritica dacă nu e părere de rău și pocăință nu duce la nimic altceva decât la un comportament fățarnic, ironic și mincinos aidoma unor veritabili postaci.

Și dacă prin absurd aș fi postac ce te necăjește că iau bani ca să mint?

Păi dacă mint nu mă crede dar dacă spun adevărul de ce te înfurii și stai mereu la pândă ca să mă decridibilizezi prin minciuni și false insinuări și dezvăluiri lipsite de probe, dar parcă existente pe undeva, prin superstiția legalistă a dracilor.

Deci nu te mai agita lovind cu nemulțumirea în statutul meu de postac sau nu... căci oricestatut așa avea, contează nu închipuirile ci probele, vorbele, și viața și Adevărul care se vede prin ele.

La tine nu văd decât frustrări din pricina că e drept și adevărat ceea ce spun. Ești frustrat fiindcă i-ai crezut, i-ai iubit și i-ai votat deși știai foarte bine de la mine că sunt niște impostori vicleni și mafioți.

Deci de ce dai vina pe mine dacă tu ești credool și naiv?.. Eu mi-am făcut datoria să-ți prezint realitatea însă iată că dumneata întorci vina lor în capul meu... după teoria, decredibilizând sursa pe nedrept spălăm infractorii căci defapt nu ei ci eu sunt infractorul căci sunt postac și iau bani de la pdl.

Păi dacă n-am servici, mă plătește pdl-ul, pe tine te plătește USL-ul ca să mă decredibilizezi mereu stând la pândă?

Că dacă ți-am mai zis că pe mine mă plătește Domnul cu mană ascunsă și cu avere în cer nu mă crezi, atunci uite, las după tine: mă plătește PDL-ul ca mare postac... doar că eu nu tac ci scriu... scriu... scriu... și iată că ție nuți convine ceea ce citești deși sigur am dreptate căci eu nu scriu de la mine... ci de la Adevărul... de la Dreptatea... și nu caut niciun câștig pentru mine ci pentru voi.

Dacă te doare atât de mult, nu mă mai citi, fă-ți un bine și evită-mă, căci nu e musai să mânci grâu curat ci poți mânca mai departe aluat toxic de farisei și papagali care te încântă că voia lor e și voia ta... lăcomia aia sadică și foarte legalistă în fărădelegile și minciunile ei... Dă-i nainte... insinuează și ironizează pe nedrept... poate că te crede cineva și-ți iei și tu plata... niște smoala și o beție a minciunii măririi de sine, căci asta e plata fățarnicilor și mincinoșilor și viclenilor înrăiți și aliați cu satana.

E treaba ta, tu alegi la refernedum pe Băsescu: Da ori Ba!
Eu nu mă duc ca să nu votez... și în același timp mă și duc și votez ca să rămână președinte.
Dar să mă întorc la oile noastre că educatoarea astea revoltată mă provoacă la plăcerile trădării... și eu sunt un Băsist feroce... de stânga. (Votați Băsescu!)

Deci dragul meu naiv DragoșP...

Ce insinuezi? Că sunt postac?

Eu cred că tu ești securist ce stai pe aici la filaj... am dreptate? Ce tot ai tu cu mine și cu persoana mea? Nu-ți place ceea ce scriu? Păi parcă ai zis că nu poți citi mai mult de o frază... atunci o să-ți dedic ție prima frază și aia o s-o trunchez ca să reiasă ceea ce vrei tu să insinuezi și să ironizezi. E bine așa?

Last edited by vsovivi; 05.07.2012 at 14:09:41.
Vechi 05.07.2012, 14:07:21
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Asta e Romania! N.avem.decat sa ii ascultam sfatul presedintelui si sa plecam cu barca in alta tara.
Dar sa avem o ultima satisfactie si sa plecam dupa ce-l demitem pe Basescu Ce va fi dupa, numai Dumnezeus stie. Nu-mi place Antonescu, n-am sa-l votez, nu-mi place nici Ungureanu, care se agita puternic in ultimul timp. M-a enervat ieri cu discursul sau: sa iasa dreapta in strada, sa iasa intelectualii bla,bla,bla ... de parca i-ar desconsidera pe ceilalti oameni, de parca ceilalti nu conteaza si nu au dreptul sa se exprime sau parerea lor nu ar conta. Sa iasa el in strada cu toti membrii de partid ai PD-lului, ca sa stim si noi cati sunt :) Ieri la postul tv al PD-lului (b1tv), faceau niste analize de genul: Basescu va fi suspendat pentru ca la sfarsitul lunii iulie oamenii cu stare sunt in concediu in strainatate si sugerau ca "prostii" il vor suspenda, nu "intelectualii" sau "oamenii de cultura".

Last edited by ioanna; 05.07.2012 at 14:17:27.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18