Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.07.2012, 13:41:37
Kronos's Avatar
Kronos Kronos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.06.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
In politica nimeni nu este curat total. Asta e portretul politicianului universal insa cand vine vorba de ales, categoric dintre doua rele il aleg pe ala mai putin rau. IMI CER SCUZE kronos ca vb asa dar stiu foarte bine ce a facut acest regim si cata bataie de joc este in toate planurile atorita lui. Medici badjocoriti, oambeni insultati si multe altele. Eu sunt educatoare. Stii cum e din 9 milioane sa fii educator? Aduci de acasa mobila, pui bani pt caietele copiilor, pictezi gradinita si multe altele din pasiune. In rest ce primesti? Bataie de joc, ne indeamna sa plecam. Am dreptul sa raman in tara mea, sa fac ceea ce imi place si sa educ copii din tara in care traiesc. Nu cerem salarii imense sau nu stiu ce lucruri. Dar nu sa isi bata joc de noi in asa hal! Asta nu permit. Toate au o limita si noi am suportat destule. Stii ce nea.u facut cand am vrut sa facem greva? Ne.au amenintat ca ne dau afara. Au venit cu lista de la judet sa ne am cnp-urile daca vrem greva. Asta nu e comunism?
Doamnă, dvs. înțelegeți că dacă era USL la guvernare măsurile adoptate ar fi fost aceleași? Credeți că s-a trezit Băsescu într-o dimineață după ce a visat planul de măsuri economice? Acordul cu FMI continuă, după cum vedeți, și cu USL la guvernare și nu a fost re-negociat nimic. Că Băsescu e needucat e una, dar are calități politice și deocamdată nu a făcut absolut nimic neconstituțional. Cică a distrus economia când economia a fost pusă la pământ de privatizările dezastruoase ale lui Năstase. Toate acțiunile din ultimele zile au fost nelegale și chiar neconstituționale. Nu poți să declanșezi procedurile de suspendare decât în cazul încălcării grave a Legii fundamentale de către președinte. Iar azi s-a votat fițuica aia de 20 de pagini cu ochii închiși. Ce mai contează că e lege sau nu-i lege... Deci Parlamentul a ajuns un teatru de proastă calitate, ba chiar circ.
Vechi 05.07.2012, 13:42:23
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
In politica nimeni nu este curat total. Asta e portretul politicianului universal insa cand vine vorba de ales, categoric dintre doua rele il aleg pe ala mai putin rau. IMI CER SCUZE kronos ca vb asa dar stiu foarte bine ce a facut acest regim si cata bataie de joc este in toate planurile atorita lui. Medici badjocoriti, oambeni insultati si multe altele. Eu sunt educatoare. Stii cum e din 9 milioane sa fii educator? Aduci de acasa mobila, pui bani pt caietele copiilor, pictezi gradinita si multe altele din pasiune. In rest ce primesti? Bataie de joc, ne indeamna sa plecam. Am dreptul sa raman in tara mea, sa fac ceea ce imi place si sa educ copii din tara in care traiesc. Nu cerem salarii imense sau nu stiu ce lucruri. Dar nu sa isi bata joc de noi in asa hal! Asta nu permit. Toate au o limita si noi am suportat destule. Stii ce nea.u facut cand am vrut sa facem greva? Ne.au amenintat ca ne dau afara. Au venit cu lista de la judet sa ne am cnp-urile daca vrem greva. Asta nu e comunism?
V-a pus călușul, v-a băgat pumnul în gură, va pus să dați CNPul și v-a trecut la primii dați afară... că mereu voia să disponibilizeze... da, mă, așa este, și cu atâta revoltă cum să mai ai grijă de copii?

Aștia au făcut mult mai mult rău decât știi tu... ăsta a furat de la săraci și a dat la bogați... ne-a urmărit cu CNP-ul și cu Băncile și cu cardurile... a fost clar unealta satanei...

Bine că scăpăm de el, ce ușurare... însfârșit vin ai noștrii la putere, USLeul, că măcar ăștia sunt competenți și nu handicapați ca Boc.
Vechi 05.07.2012, 13:43:59
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Pai nu a zis Udrea ca o sa construiasca crese si gradinite ?

http://www.money.ro/elena-udrea--vom...al_982876.html
salariile sunt mici pentru ca tara produce prea putin nu pentru ca fura ei prea mult. Agricultura e la pamant, toti au plecat la orase. Investitorii straini s-au retras din Romania pentru ca s-au saturat de cat de hoti si incompetenti sunt muncitorii romani. S-au dus la indieni ca aia muncesc pe si mai putin ca noi dar probabil nu pleaca acasa cu buzunarele doldora de piese ca ai nostri.

M-am saturat pana peste cap de o tara de hoti care striga Hotii catre hotii de la conducere.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Vechi 05.07.2012, 13:44:25
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
un Hitler nu dar un dictator clar ne trebuie. Unul care sa ne puna la munca! Voi nu vedeti ca toata lumea in tara asta sta si freaca menta si comenteaza ce fac politicienii? Daca ar fi muncit toti imediat dupa 89 nu s-ar mai fi ajuns aici.
Defapt intreaga criza mondiala e creata de oameni care nu se mai satura sa consume sa consume si iar sa consume. Si apoi dam in cap politicienilor (nascuti si crescuti tot de noi - ca doar nu-s picati din cer ci au si ei bunici, mame, tati tot romani sau alta natie care ar fi ea (nu s-a nascut nimeni prim ministru ci toti au facut si la olita ca noi toti).
Tot ii dati inainte cu hotia hotia hotia. Hai sa fim seriosi, Nu ar putea nimeni fura atat de mult daca toti oamenii ar munci si ar fi seriosi. Au salarii mari, au vile, au afaceri. Da, bravo lor! sa aiba. Cine va tine sa nu aveti si voi? Hai sa nu-mi spuneti ca nu sunt legi, ca nu s-au dat credite pentru investitii ca mor de ras aici.
Aoleu... ce spui tu... Nu vezi ca toti cei care au luat credite nu stiu cum sa scape din datorii? Si ca a iei un credit trebiie sa ai o baza de plecare. Daca vrei sa accesezi fonduri europene iti trebuie cofinantare. Si uite asa... aia cu pile au proiecte acceptate si unul care chiar vrea sa faca ceva sta si se uita.
Vechi 05.07.2012, 13:45:23
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
Gura! Nu iti convine, pupa.l in fund!
Sa inteleg ca aceasta este o mostra de exprimare intelectuala a oamenilor culti care sustin USL-ul si despre care pomeneati cu cateva postari in urma...
Vechi 05.07.2012, 13:45:28
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit

Citat:
Pai si atinci? De ce ii faci atata propagana lui base? Eu nu mai inteleg...
Nu-i fac ci fac mișto de credulii de dreapta... că eu îs de stânga.
Vechi 05.07.2012, 13:45:49
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
Doamnă, dvs. înțelegeți că dacă era USL la guvernare măsurile adoptate ar fi fost aceleași? Credeți că s-a trezit Băsescu într-o dimineață după ce a visat planul de măsuri economice? Acordul cu FMI continuă, după cum vedeți, și cu USL la guvernare și nu a fost re-negociat nimic. Că Băsescu e needucat e una, dar are calități politice și deocamdată nu a făcut absolut nimic neconstituțional. Cică a distrus economia când economia a fost pusă la pământ de privatizările dezastruoase ale lui Năstase. Toate acțiunile din ultimele zile au fost nelegale și chiar neconstituționale. Nu poți să declanșezi procedurile de suspendare decât în cazul încălcării grave a Legii fundamentale de către președinte. Iar azi s-a votat fițuica aia de 20 de pagini cu ochii închiși. Ce mai contează că e lege sau nu-i lege... Deci Parlamentul a ajuns un teatru de proastă calitate, ba chiar circ.
de acord! foarte de acord! Si romanii stau si privesc iar din pacate statul roman nu mai are bani si de paine. Cand se va termina circul se vor trezi ca nu mai au ce manca.

Vechi 05.07.2012, 13:46:14
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

N-are rost sa va agitati inutil, s-a inlocuit o dictatura cu alta. Am o retinere fata de suspendarea lui Vasile Blaga, nu vad niciun motiv, nu era cazul sa-l suspende, mi se pare un abuz. In schimb, aplaud suspendarea Robertei Anastase, care ar fi trebuit destituita de propriul partid de mult timp pentru incalcari flagrante ale legii. Imi doresc deasemenea sa-l vad demis pe presedintele Traian Basescu in urma unui referendum, nu-l mai doresc inca doi ani, insa cererea pentru suspendarea lui nu o consider bine justificata, dupa mine cu asemenea motivare nu poti declansa procedura de suspendare. Referendumul va fi legal, oamenii isi vor exprima vointa iar Basescu cu siguranta va fi demis, insa invocarea lui (motivatia) o consider fara greutate.
Vechi 05.07.2012, 13:46:35
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria32 Vezi mesajul
salariile sunt mici pentru ca tara produce prea putin nu pentru ca fura ei prea mult. Agricultura e la pamant, toti au plecat la orase. Investitorii straini s-au retras din Romania pentru ca s-au saturat de cat de hoti si incompetenti sunt muncitorii romani. S-au dus la indieni ca aia muncesc pe si mai putin ca noi dar probabil nu pleaca acasa cu buzunarele doldora de piese ca ai nostri.

M-am saturat pana peste cap de o tara de hoti care striga Hotii catre hotii de la conducere.
Nu toti sunt asa. De ce generalizezi? Sistemul ii impinge sa faca asta, cu nu merge nimic bine. Daca privatiza smur-ul asa cum a vrut? Cine avea bani traia, cine nu... paza...
Vechi 05.07.2012, 13:47:36
maria32's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Aoleu... ce spui tu... Nu vezi ca toti cei care au luat credite nu stiu cum sa scape din datorii? Si ca a iei un credit trebiie sa ai o baza de plecare. Daca vrei sa accesezi fonduri europene iti trebuie cofinantare. Si uite asa... aia cu pile au proiecte acceptate si unul care chiar vrea sa faca ceva sta si se uita.
Aia care au luat credite ca sa-si construiasca vile, sa le mobileze, sa-si cumpere masini si plasme. Cei care au cumparat tractoare sa munceasca pamantul nu mor de foame si si-au amortizat investitiile. Din pacate sunt extrem de putini.
Cofinantare inseamna si terenul mostenit de la strabunica.

Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18