![]() |
![]() |
|
#7
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am sesizat că Mencinicopshi subliniază modul polifazial de pregătire a pîinii în vechime, cînd procesul dura cam o zi în loc de 3-4 ore ca acum. Cine ar ști rețeta exactă? Mă poate ajuta cineva cu o informație de genul ăsta? Poate pe saiturile vegane... Am găsit la "Miracolul plantelor" grîu Spelta, integral nehibridat și cultivat bio, care costă cam 7,50 lei 1 kg. Celălalt obișnuit costă cam 5,50 lei - pentru comparație. Încă nu am încercat pîinea lui Iezechiel, dar o voi face în curînd.
__________________
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Obiceiul omenesc cu painea si vinul carora le este atribuita calitatea de "Pasti" | doctor_faustus | Sfintele Pasti - Invierea Domnului | 27 | 31.03.2011 11:11:44 |
Proorocul Iezechiel,despre preotii de azi | achimovjan | Preotul | 0 | 04.07.2008 07:31:58 |
|