Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Ce anume am recunoscut? Că primii creștini nu se rugau, nu cântau și nu predicau în cadrul serviciului lor de închinare? Vă înșelați! Tocmai asta vă spun: aveau toate aceste elemente (la fel cum se regăsesc și în cadrul serviciului divin adventist)! În schimb nu găsim lălăială, ca să mă exprim brut și direct. Corect?
|
Ati recunoscut:
Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Vă înșelați, nu avem nevoie de versete pentru amănuntele organizării unui serviciu divin.
|
Deci, daca nu aveti baze scripturistice pentru modul in care va organizati adunarile ar fi onorabil sa nu-i acuzati pe altii de acelasi lucru.
Referitor la lalaiala: acum vreo luna, userul Grasu ne-a facut trimitere la "lalaiala" adventista. O gasim si pe you tube cu virf si indesat. Am fost mirata sa aud un mix etno-manelistic in adunarile adventiste. Si in firescul concluziilor pe care le tot trageti, lalaiala advetista e asemenea cintarilor apostolilor, lalaiala ortodoxa/catolica nu are baze scripturistice!
Dupa cum vedeti folositi dubla masura (apropo, nu exista baze scripturistice pentru dubla masura!).
Iar acesta e unul din raspunsurile la intrebarea " de ce pleaca oamenii din Bisericile istorice?" Pentru ca in timp ce in secte dubla masura e admisa si incurajata in Bisericile istorice esti indrumat sa intorci obrazul, chiar daca esti acuzat pe nedrept. Iar a intoarce obrazul nu e tocmai un lucru usor.Dubla masura este unul din principiile cu care sectele isi atrag adeptii.