Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2012, 20:28:45
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tomita Vezi mesajul
Si eu sunt de acord cu aceste argumente. Sunt multe parti proaste si la guvernarea PDL dar nu s-au facut atatea ilegalitati pe fata si nu s-a actionat atat de rapid impotriva opozitiei (ca un regim dictatorial). Trebuie sa ne facem carnet de partid? Ca altfel esti impotriva USL...? Eu nu tin cu nici un partid in mod special. Mi-ar place sa vad mai multa democratie in tara asta. Si ma refer nu numai la partide (sau majoritate parlamentara). Rolul nostru este sa alegem raul cel mai mic dar se pare ca nici sa alegem nu mai putem. Acum o alta solutie este amestecul in politica interna a institutiilor UE. Si sper sa se amestece ca altfel e dezastru.
Musca-ti limba! Cum adica? E o lupta pentru putere pe care fiecare intelege s-o duca asa cum poate. Avand in mana toate fraiele puterii, Basescu ar fi putut fura voturile romanilor si in acest an, indiferent cati nu l-ar fi votat. Adversarii sai politici s-au convins ce inseamna democratia pentru Traian Basescu si si-au luat masuri. Sa ne amintim cum a obtinut puterea Traian Basescu la ultimele alegeri. Nu a procedat nici el corect, asa ca nu trebuie sa pretinda altora sa fie mai corecti decat a fost el.
Vechi 04.07.2012, 20:36:19
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit mafia bolsevico-uselista vrea sa scape de Basescu !

Din pacate, nu cred ca li se va indeplini visul,acela de a pune iarasi gheara pe biata tarisoara ,pentru a o suge in continuare ca niste lipitori bolsevice ce sunt !!!

Din pacate, voi, toti ce,amagiti sau prostiti de televiziunile voiculesciene,va faceti ca nu vedeti halul in care e condusa tara, va urez sa aveti parte din plin de guvernarea uselista si sa-i simtiti efectul pe spinarea voastra in mod direct,in magazine !!!

Deja euro a inceput sa creasca intr-un ritm ingrijorator, preturile in magazine, parca au explodat, la alimente : mergi cu suta de lei,si parca nu ai cumparat nimica !!!

Ce au facut acesti guvernanti ? Un mare : NIMIC !!!

Insa au facut, multe in sensul de a-si da arama pe fata, umpland executivul cu dinozauri securistoizi batrani (gen marga si andronescu !).

Dupa o adevarata armata de ministri ai educatiei care au fost siliti sa demisioneze, si-au gasit in sfarsit solutia salvatoare : doamna Andronescu !
Intreg usl-ul reunit, nu-s in stare sa SCOATA OAMENI NOI, bazandu-se in continuare pe relicve bune de muzeul de ceara al comunismului ! RUSINE !!!

Prin asta nu fac decat sa dovedeasca inca o data ca nu sunt decat o gasca,eterna, pusa pe supt !
Probabil numai disparitia lor naturala,ne va face sa scapam de ei !!!
Insa eu nu le doresc asta, le doresc numai sa plece intr-o lunga vacanta,sa-si cheltuie banii adunati in atatea guvernari...si sa ne lase in pace !!!
Vechi 04.07.2012, 20:49:36
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Religia: Ortodox
Implicit

vsovivi undercover strike again!
Vechi 04.07.2012, 20:51:11
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Cehii? Elvetienii?
Ca despre nemti- nu le-or place, dar i-au rascumparat dupa cateva generatii bune...Si cred ca voteaza egal cu ceilalti. Sau poate nu stiu eu. Poate ca au o lege electorala in care se spune, de exemplu " au drept de vot cetatenii proveniti din Romania care au un venit de peste.....EUR/ sau au drept de vot cei care pastreaza caractere fenotipice germanice/ au drept de vot numaii cei care stau minim x luni/an in Germania si nu trec prin Romania..." intelegeti unde bat? Asta ar fi discriminare fata de ai nostri. De fratii nostri. Si asta nu e un inceput bun.
Cred ca asa se rezuma de fapt si situatia: nici actuala putere nu a pus inceput bun. Din pacate stim ce urmeaza dupa....
Vechi 04.07.2012, 20:56:24
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Arwein, depun armele ca...........n-are rost. basca vorbim...basca ne-ntelegem, una zic eu, alta pricepi
Vechi 04.07.2012, 21:51:36
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Musca-ti limba! Cum adica? E o lupta pentru putere pe care fiecare intelege s-o duca asa cum poate. Avand in mana toate fraiele puterii, Basescu ar fi putut fura voturile romanilor si in acest an, indiferent cati nu l-ar fi votat. Adversarii sai politici s-au convins ce inseamna democratia pentru Traian Basescu si si-au luat masuri. Sa ne amintim cum a obtinut puterea Traian Basescu la ultimele alegeri. Nu a procedat nici el corect, asa ca nu trebuie sa pretinda altora sa fie mai corecti decat a fost el.
Se poate sa plateasca si dl Basescu asa...Dar mai important e ca se incalca legi in mod repetat, se ignora Curtea Constitutionala sau se inlocuieste dupa "bunul" plac, se subordoneaza la Guvern institutii (ex Monitorul) pentru a actiona la comanda (sesiuni extraordinare publicate in scurt timp pentru a nu lasa opozitia sa se pregateasca, intarzieri/urgentare de acte normative spre propriul interes), schimbarea avocatului poporului, schimbarea guvernarii si organizarii televiziunii, schimbare de conducere la Senat si Camera Deputatilor, schimbare de conducere la Oficiul Antifrauda, etc. si toate astea intr-un timp foarte scurt. Ce urmeaza?
Vechi 04.07.2012, 22:04:46
antoniap
Guest

Implicit

Odata cu atingerea obiectivului final, suspendarea presedintelui, cred ca ar trebui sa caute sa demonstreze loialitate fata de poporul roman. Sa lupte sa-i reprezinte interesele culturale, economice si politice. Daca sunt seriosi.
Vechi 04.07.2012, 22:27:17
kikyo_ea's Avatar
kikyo_ea kikyo_ea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.08.2010
Locație: Giurgiu
Implicit

Jos Basescu! :)
Vechi 04.07.2012, 23:28:22
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Sunt doua aspecte diferite (cine numara voturile).
Nemtilor le-ar placea sa le hotarasca soarta sasii si svabii din Romania? ( sa zicem ca sunt cetateni germani, dubla cetatenie daca vreti, sa zicem ca sunt atat de multi incat sa conteze...) Nu prea cred.
Romanii din strainatate au copii si parinti in Romania, de care le pasa. Au proprietati si trimit bani in tara, unii investesc acolo si vor sa se intoarca. Ii intereseaza ce e cu tara.
Ma rog, nu am pretentia ca pot schimba Romania, nici macar nu votez aici, dar e putin ciudat sa crezi ca ai dreptul la hotarari doar pentru ca respiri aer romanesc. Exista fel de fel de interactionari cu tara; in primul tand cetatenia romana, care da dreptul la implicare.

Citat:
În prealabil postat de kikyo_ea Vezi mesajul
Jos Basescu! :)
O sa cada si Basescu. Vine Crin si il gratiaza pe Nastase. Doar arestarea lui a fost unul din motivele pentru care s-a enervat USL. Il veti avea din nou pe Nastase cu rusinea spalata si iertat, asa cum a fost iertat si Iliescu pentru mizeriile de mineriade. Dar macar veti fi multumiti ca vorbeste academic.
Vai tarisoara mea...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 05.07.2012, 00:03:29
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Romanii din strainatate au copii si parinti in Romania, de care le pasa. Au proprietati si trimit bani in tara, unii investesc acolo si vor sa se intoarca. Ii intereseaza ce e cu tara.
Ma rog, nu am pretentia ca pot schimba Romania, nici macar nu votez aici, dar e putin ciudat sa crezi ca ai dreptul la hotarari doar pentru ca respiri aer romanesc. Exista fel de fel de interactionari cu tara; in primul tand cetatenia romana, care da dreptul la implicare.
Bine-ar fi sa fie asa, din pacate noi simtim pe propria piele ceea ce ne-au votat atat de generos cu cativa ani in urma romanii care traiesc inafara....
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18