![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate, nu cred ca li se va indeplini visul,acela de a pune iarasi gheara pe biata tarisoara ,pentru a o suge in continuare ca niste lipitori bolsevice ce sunt !!!
Din pacate, voi, toti ce,amagiti sau prostiti de televiziunile voiculesciene,va faceti ca nu vedeti halul in care e condusa tara, va urez sa aveti parte din plin de guvernarea uselista si sa-i simtiti efectul pe spinarea voastra in mod direct,in magazine !!! Deja euro a inceput sa creasca intr-un ritm ingrijorator, preturile in magazine, parca au explodat, la alimente : mergi cu suta de lei,si parca nu ai cumparat nimica !!! Ce au facut acesti guvernanti ? Un mare : NIMIC !!! Insa au facut, multe in sensul de a-si da arama pe fata, umpland executivul cu dinozauri securistoizi batrani (gen marga si andronescu !). Dupa o adevarata armata de ministri ai educatiei care au fost siliti sa demisioneze, si-au gasit in sfarsit solutia salvatoare : doamna Andronescu ! Intreg usl-ul reunit, nu-s in stare sa SCOATA OAMENI NOI, bazandu-se in continuare pe relicve bune de muzeul de ceara al comunismului ! RUSINE !!! Prin asta nu fac decat sa dovedeasca inca o data ca nu sunt decat o gasca,eterna, pusa pe supt ! Probabil numai disparitia lor naturala,ne va face sa scapam de ei !!! Insa eu nu le doresc asta, le doresc numai sa plece intr-o lunga vacanta,sa-si cheltuie banii adunati in atatea guvernari...si sa ne lase in pace !!! |
|
||||
|
||||
![]()
vsovivi undercover strike again!
|
||||
|
||||
![]()
Cehii? Elvetienii?
Ca despre nemti- nu le-or place, dar i-au rascumparat dupa cateva generatii bune...Si cred ca voteaza egal cu ceilalti. Sau poate nu stiu eu. Poate ca au o lege electorala in care se spune, de exemplu " au drept de vot cetatenii proveniti din Romania care au un venit de peste.....EUR/ sau au drept de vot cei care pastreaza caractere fenotipice germanice/ au drept de vot numaii cei care stau minim x luni/an in Germania si nu trec prin Romania..." intelegeti unde bat? Asta ar fi discriminare fata de ai nostri. De fratii nostri. Si asta nu e un inceput bun. Cred ca asa se rezuma de fapt si situatia: nici actuala putere nu a pus inceput bun. Din pacate stim ce urmeaza dupa.... |
|
|||
|
|||
![]()
Arwein, depun armele ca...........n-are rost. basca vorbim...basca ne-ntelegem, una zic eu, alta pricepi
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Odata cu atingerea obiectivului final, suspendarea presedintelui, cred ca ar trebui sa caute sa demonstreze loialitate fata de poporul roman. Sa lupte sa-i reprezinte interesele culturale, economice si politice. Daca sunt seriosi.
|
|
||||
|
||||
![]()
Jos Basescu! :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma rog, nu am pretentia ca pot schimba Romania, nici macar nu votez aici, dar e putin ciudat sa crezi ca ai dreptul la hotarari doar pentru ca respiri aer romanesc. Exista fel de fel de interactionari cu tara; in primul tand cetatenia romana, care da dreptul la implicare. O sa cada si Basescu. Vine Crin si il gratiaza pe Nastase. Doar arestarea lui a fost unul din motivele pentru care s-a enervat USL. Il veti avea din nou pe Nastase cu rusinea spalata si iertat, asa cum a fost iertat si Iliescu pentru mizeriile de mineriade. Dar macar veti fi multumiti ca vorbeste academic. Vai tarisoara mea... ![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|