![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Am impresia ca am gresit forumul in seara asta ! Mai ,Iustine iti este bine ?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma lauzi sau ma critici :P ? Du-ti ideea pina la cap sa inteleg ce vrei. Si concentreaza-te sa dam un raspuns logic fetei aleia. Eu am incercat cum am putut |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Sunt lucruri elementare de ABC crestin-ortodox , si chiar nu inteleg de ce cazi si tu in plasa cameleonului sectar , ce brusc devine "ortodox" , apoi isi arata coltii si invataturile sectare ! Mai , chiar voi nu vedeti ca suntem luati drept fraieri ? http://www.biserica.ch/docs/Invatatu..._pocaintei.htm
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adrianna ![]() Member Data înregistrării: 22.06.2012 Mesaje: 90 ![]() Imi spuneti si mie va rog, in Budism exista Botez cu Duh Sfant si Impartasirea cu Trupul si sangele Domnului sau idei echivalente? Ce se intampla dupa moarte in conceptia lor?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Zi mi si mie lucrurile alea elementare Eu inteleg ca Hristos a fost rastignit pentru pacatul lumii,si pentru noi toti,si ca prin El ,a venit iertarea lui Dumnezeu ,asupra omului,in general. Si mai inteleg ca dupa aceasta,la Inaltare,Domnul spune :"Luati Duh Sfant,carora veti ierta pacatele vor fi iertate " Deci de abia dupa ce iertarea lui Dumnezeu coboara asupra oamenilor ,ea e continuata si de preoti ce e asa gresit ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asta m-a dus in deruta :"administratori ai iertarii universale venite prin Hristos."
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Cum si de ce trebuie sa iertam..?? | ladyanda | Generalitati | 9 | 05.12.2010 20:32:17 |
Despre ura.. Cum iertam celui ce ne uraste si e greseste | ionut12 | Generalitati | 0 | 28.09.2010 23:46:17 |
imi trebuie raspuns | icer82 | Generalitati | 1 | 24.02.2010 16:02:14 |
Imi trebuie o lamurire | luminitam | Generalitati | 10 | 14.07.2009 21:42:06 |
|