Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.06.2012, 23:22:31
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andra_v Vezi mesajul
Iti recomand un sfant, un preot misionar din Rusia, Sfantul Ioan Din Kronstadt (am o mare evlavie la el, imi este aproape Inger Pazitor prin purtarea lui de grija si caldura cu care imi raspunde in cele mai critice momente. Preot de mir, si-a canalizat in egala masura viata pe rugaciune, fara a omite latura misionara: milosteniile, a pus bazele invatamantului religios in Rusia, propovaduind cuvantul Domnului in randul taranilor saraci. Pe langa scrierile sale , a ramas celebru prin viziunea pe care a primit-o din partea Staretului Serafim de Sarov despre sfarsitul vremurilor. A plecat la Domnul in 1908, Slava Domnului ca nu a prins vremurile de suferinta pe care le-a profetit totusi.
Si ce urmaresti de fapt cu aceasta afirmatie?
Ce crezi ca ar trebui "Adriana" sa inteleaga de aici?
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cea mai mare dovada, ce o putem da despre credinta noastra Ekaterina Despre Biserica Ortodoxa in general 16 03.08.2012 15:38:50
Despre viata...intrebare tigerAvalo9 Generalitati 18 04.07.2011 12:05:05
Parintele Iustin - Despre Romania, romani si credinta Rodica50 Intrebari utilizatori 0 12.12.2010 19:12:40
intrebari despre credinta biserica cult scristim Despre Biserica Ortodoxa in general 1 07.02.2007 06:26:57