![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Așa pare de ochii fraierilor, când colo, el fiind primul mafiot și-a pregătit terenul pentru la toamnă!
Motanul e bătrân și pervers așa că nu onoarea șade în gestul său electoral ci calculul politic pentru păcălit fraierii care or să-l voteze iar ca proștii. Acum va fi nominal deci și-a calculat gesturile individual, defapt a trădat echipa proprie și personală! Mai jos de atât nu se poate, să-ți trădezi haita ca să ieși singur în toamnă! Vai nouă! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vrut sa-ti fac cadou o poza cu nepotelul meu si catelusa (ea nu mai este din pacate..iar Mihai e mai inalt ca mine acum) dar e prea mare poza, nu merge... Incerc sa o postez la album foto si, daca reusesc, consider-o cadou. Am reusit, aia e cadou pentru tine. Last edited by Adriana Cluj; 25.06.2012 at 18:17:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici de ce și-a dat demisia 'stimabilul' motănel jigărit, asta în afară de minteresurile electorale și uninominale din toamnă. Deci de azi nu mai avem nimic: nici rege suveran, nici suveranitate populară exprimată prin referendum validat, nici constituție, nici președinte, acum tronează antichristul bunului pălac, sluga tuturor fărădelegilor... încă din '47. Restaurația roșie s-a făcut! |
|
|||
|
|||
![]()
Hai mai, ca era frumoasa!!!!
si foarte desteapta a fost... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|