![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă tu nu pricepi că era vorba de FNI, și că banca respectivă era în aceiași oală, asta nu înseamnă că eu mint! Ce Radu Vasile visezi? Dumneata nu priecepi că toate erau sub controlul și oamenii lor din '90 până azi?.. și că pe ceilalți i-a folosit de proști și de fraieri?.. lăsându-le impresia că au câștigat și ei când defapt i-a pus pe post de țintă vie? Dacă vi se spune adevărul voi susțineți că e propagandă Băsistă? Păi Băsescu e președintele ales de popor, deci e normal să-l respect, dar guvernul ilegitim e adus la putere de peștii proxeneți din parlament, deci e ilegitim căci schimbarea se poate face odată la 4 ani și nu prin lovitură de stat parlamentară și guvernamentală la indemnurile papagalului cârlan alpha. Deci înainte de a face pe alții mincinoși sau băsiști ca și cum ar fi ceva înjositor în a susține cineva președintele care are dreptate uită-te mai bine pe cine imiți cu calomniile astea ale tale... și cu campaniile astea antiprezidențiale sau la persoană... Pe cine urmezi și cu cine te asemeni? Cu Rodica Stănoiu sau Cu Felix și antenele pline de campanii murdare și diversioniste și manipulatoare... cu cine? Eu dacă aș fi Băsist ar fi o onoare, căci a avut mult mai puține greșeli față de binele și dreptatea pe care a adus-o. Dar ca să nu mai zici că-s Băsist uite, eu chiar vreau să-l suspende anul ăsta... pentru că ciclul electoral este de 4 ani și nu de 5, iar el are deja aproape 8 ani, așa că vreau să fie suspendat și nu mă duc la vot... asta ca să nu calce constituția și dreptatea așa ca Iliescu 3 mandate vinovate! Deci vezi dumneata ce fel de Băsist sunt eu și la ce țiu? Last edited by vsovivi; 25.06.2012 at 17:08:22. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cine/ce sunt? | victortiti89 | Din Noul Testament | 1 | 29.05.2011 18:31:25 |
Cine are nevoie | laurschepsis | Umanitare | 2 | 24.02.2011 23:01:53 |
Cine stie? | Adriana Cluj | Generalitati | 2 | 26.08.2010 21:36:05 |
Cine stie? | KKokos | Generalitati | 2 | 02.12.2009 18:24:33 |
Eu cu cine votez? | ClaudiuT | Stiri, actualitati, anunturi | 81 | 02.08.2009 23:22:27 |
|