![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
![]()  | 

| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Faptul că am fost ateu nu însemamnă că nu am cunoscut, ba chiar în amănunt, învățătura Bisericii, atât cea primară, cât și cea Catolică și cea Ortodoxă. Sunt licențiat în filosofie iar patristica și scolastica au fost cursuri la care a trebuit să susțin examene la care, raportat la calitatea intervențiilor d-vs pe forum, mă îndoiesc sincer și obiectiv că ați fi promovat. Revenind la problema aflată în discuție. Nu știu cât din Scriptură ați citit d-vs, dar eu vă îndrept atenția asupra unui singur verset: ""Duceți-vă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură".  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Si oricum asta nu inseamna nimic, noi ne bazam pe ce spun sfintii si inavatatura, nu pe invatatura noastra, mai ales daca e in contradictoriu. Trebuie sa ne intereseze doar adevarul, nu sa facem adevarul sa corespunda cu ce credem.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Nu oricine are o diploma e destept. Si nu oricine a luat un examen chiar a studiat. Cu infatuarea nu dati clasa la nimeni, ba mai mult o data ce ai ajuns la acel punct, acela este marginea inteligentei si a bunului simt. Si macar daca ati fi parcurs un drum atat de lung pana acolo, dar, citand "dupa calitatea interventiilor d-vs pe forum" a fost unul foarte foarte scurt.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Mulțumesc de atenționare, o să încerc ca de acum să vă iau pe dumneavoastră ca model de modestie și smerenie. Dar dacă demersul n-o să aibă rezultatele scontate, să nu mi-o luați în nume de rău.

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Religia pentru prescolari | Lilith23 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 52 | 12.08.2011 21:08:50 | 
| Ruga pentru un suflet tanar | ancaperluta | Umanitare | 5 | 09.03.2011 18:30:51 | 
| Ruga pentru un suflet tanar!!!! | ancaperluta | Intamplari adevarate | 4 | 09.03.2011 11:34:27 | 
| Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 20:30:03 | 
| Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 19:12:16 | 
| 
 |