Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.06.2012, 01:02:07
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
P.S. Am fost azi la biserica,cum m-ai sfatuit.
Preotul ne tot ruga sa dam bani pt caramizi,pentru a cumpara prescuri ,apoi iar bani de luminari . Am dat ,RATIONAL ,cate 1 leu,cum dadea fiecare dintre cei de acolo ( e un program la aceea biserica , o caramida= 1 leu)
Dar cand am iesit afara,am vazut o baba amarata ,pe care nu o baga nimeni in seama
Acesteia i-am dat 10 ron ,mult mai mult decat Bisericii,ca asa mi-a zis inima in acel moment.
Si ca sa fiu on topic << Am gresit? >>

Iustine, sa nu crezi ca ne-am unit impotriva ta...
Atunci cand facem milostenie, e bine sa facem cu gandul la Hristos, cu gandul ca Lui ii dam, nu ca asa ne spune inima sau ratiunea sau inspiratia de moment, nu ca ne indeamna unul sau altul sau ca toti dau 1 leu, deci e musai sa fim si noi in randul lor.

Cred ca am mai scris pe forum treaba asta, odata, la mine la biserica, preotul a hotarat ca din banii stransi, sa cumpere un potir de argint si niste obiecte de cult. A prezentat situatia cheltuielilor - deh, cheltuiala mare, sunt scumpe obiectele de cult - si doua femei din spatele meu au si inceput: ia uite cati bani au cheltuit, cu banii aia cati saraci puteau ajuta? Te intreb pe tine, oare e gresit sau nu sa gandesti asa?

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
corect sau gresit? Andreea2012 Pelerinaje la locuri Sfinte 3 14.11.2012 10:12:11
Iubirea gresit inteleasa Traditie1 Pocainta 54 21.11.2010 21:36:55
Oare unde am gresit? Simpet Intrebari utilizatori 2 03.04.2010 22:44:28
biblia tradusa gresit? pisi Generalitati 10 14.10.2009 17:03:42
Post gresit inteles 06dec Despre Biserica Ortodoxa in general 37 23.10.2007 20:46:33