![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hehe..daca il citeam mai de mult si bagam bine la cap, nu trebuia sa ajung la aceleasi concluzii din experiente practice nu tocmai fericite.
Desigur, viata din experienta are alt gust, dar nu sunt gusturi care sa-ti doresti f. mult sa ti le amintesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu degeaba tot citesc despre dreapta socoteală ca fiind o virtute de seamă. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu știu ce aș fi făcut în locul tău, Dumitre. Dar acum, după ce am cîntărit problema, mi se pare că soluția cea mai bună ar fi fost să-i spui omului așa: la mine acasă nu pot să te primesc, din motive personale (pe care nu erai obligat să i le prezinți), însă hai să ne vedem în oraș, să stăm de vorbă. Și așa i-ai fi dat omului exact ceea ce i-a lipsit: un umăr pe care să-și verse oful. Ar fi fost un sacrificiu din partea ta să încerci să-i alini sufletul pierzînd o noapte de somn și nu ar fi presupus riscul de a-i arăta unde locuiești. Evident, dacă respectivul și-ar fi făcut un obicei să te sune la ore tîrzii, i-ai fi urat un sincer "noapte bună" pe viitor. :)
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
corect sau gresit? | Andreea2012 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 3 | 14.11.2012 10:12:11 |
Iubirea gresit inteleasa | Traditie1 | Pocainta | 54 | 21.11.2010 21:36:55 |
Oare unde am gresit? | Simpet | Intrebari utilizatori | 2 | 03.04.2010 22:44:28 |
biblia tradusa gresit? | pisi | Generalitati | 10 | 14.10.2009 17:03:42 |
Post gresit inteles | 06dec | Despre Biserica Ortodoxa in general | 37 | 23.10.2007 20:46:33 |
|