![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
și eu fusei ca dvs...! la început nu eram un practicant al exegezei( al textelor scripturistice) eram genul de băiat(indolent)!:! însă de când am început să conceptualizez ramura propriei tipologii(din păcate) al prodigioaselor mele manifestări, care m-ar fi (povățuit) spre locuri nefaste...! viața mea a luat cu totul o altă întorsătură....! înț dvs... când cineva este mistuit de răcoarea tainică..pe care numai Hristos ți-o poate da...cu precadere celor care o cer...coexistând cu El.. atunci conștientizează că stația pelerinului nu ne oprește ici pe acest(materialnic) mapamond... Last edited by myself00; 15.06.2012 at 21:32:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce pațiși? Te acupunctă nenea Mihnea?
![]() Last edited by Adriana Cluj; 15.06.2012 at 22:03:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai impresia ca religia ar fi intotdeuna si exclusiv un rezultat al educatiei. Ei bine, probabil majoritatea de aici iti vor spune ca nu tocmai s-au nascut cu ea, e o achizitie rezultata in urma unui proces interior, indelung si anevoios. Si mai ales - personal, de asta nici nu este asa transmisibila si standardizabila ca un experiment stiintific. Nu o sa-ti poata nimeni transfera experienta de o viata, nici macar impartasi prae mult din ea, mai ales cand tu deja esti blocat in niste tipare mentale. Last edited by AlinB; 16.06.2012 at 00:09:32. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() [mă bucur că te-ai molipsit de la M&M - Mihailc și Mihnea] on topic: Simply_me, sper că v-a ieșit frumos costumul de căpriță ptr. fetița dvs. și a fost încântată de serbarea de azi, cu sau fără coarne. :) Când eram și eu ca ea, țin minte că mi-a dat dna educatoare să joc rolul lupului din Scufița Roșie... n-am avut decât niște pantaloni pană, negri, și un pulover albastru (imaginând probabil lup cu blana sură, haha) și o mască din acelea cu cap de lup. A fost foarte fun! (și dacic, mă gândesc acum :)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fuste,baticuri inflorate si salbe.In orice caz,mai usor decat dilema caprei...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumea copiilor | anna21 | Generalitati | 312 | 01.03.2012 22:12:28 |
Imbracamintea monahala si tunderea parului | Marius22 | Calugarul | 13 | 26.01.2012 15:34:42 |
Carnavalul copiilor( Mosul copiilor din centrele de plasament) | mirela1990 | Umanitare | 0 | 11.12.2010 23:27:05 |
imbracamintea la calugari | gheorghie | Generalitati | 12 | 09.09.2010 14:30:20 |
|