Citat:
În prealabil postat de myself00
și eu fusei ca dvs...!
la început nu eram un practicant al exegezei( al textelor scripturistice) eram genul de băiat(indolent)!:! însă de când am început să conceptualizez ramura propriei tipologii(din păcate) al prodigioaselor mele manifestări, care m-ar fi (povățuit) spre locuri nefaste...! viața mea a luat cu totul o altă întorsătură....! înț dvs...
când cineva este mistuit de răcoarea tainică..pe care numai Hristos ți-o poate da...cu precadere celor care o cer...coexistând cu El.. atunci conștientizează că stația pelerinului nu ne oprește ici pe acest(materialnic) mapamond...
|
off topic: myself, jos pălăria!

I am impressed, really.
[mă bucur că te-ai molipsit de la M&M - Mihailc și Mihnea]
on topic: Simply_me, sper că v-a ieșit frumos costumul de căpriță ptr. fetița dvs. și a fost încântată de serbarea de azi, cu sau fără coarne. :) Când eram și eu ca ea, țin minte că mi-a dat dna educatoare să joc rolul lupului din Scufița Roșie... n-am avut decât niște pantaloni pană, negri, și un pulover albastru (imaginând probabil lup cu blana sură, haha) și o mască din acelea cu cap de lup. A fost foarte fun! (și dacic, mă gândesc acum :))