![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Depinde cum interpretați... eu v-am spus că cele 7 biserici reprezintă [și] etapele istorice pe care le-a parcurs Biserica Creștină. Dacă dvs. interpretați haotic Apocalipsa, s-ar putea să ajungeți la rezultate dintre cele mai bizare... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Luther fiind exclus din BC ce s-a gandit cu ai lui? Nu mai suntem in biserica (ei stiau doar de BC), ce sa facem acum? Simplu, si-au spus dupa o noapte de cugetare, ce nevoie avem noi de Biserica? Facem ceva nou, spunem ca ne bazam pe Biblie si gata, ne-am scos. Trebuie sa crezi in Iisus, sa crezi in Biblie si ai si har (un fel de binecuvantare la neoprotestanti) si cam atat. Am scapat si de biseirica, de preoti si de continuitate. Dupa cateva sute de ani au inventat ecumenismul (e la concurenta cu masoneria, poate) si au bagat ideile astea si in BC si BO. Si asa lumea a inceput sa se protestantizeze. Dar ce spue Sfanta Scriptura? Iisus spune tot timpul de Biserica, las Biserica Mea, nu spune las scrierile mele. Spune las cuvintele mele, nicaieri ceva de scrieri. Deci ce a fost la inceput Biserica sau Sfanta Scriptura? E cum nu place neoprotestantilor, a fost Biserica si cuvintele Mantuitorului, nescrise. Adica Sfanta Traditie. Completata de Apostoli, acestia au scris apoi si cateva cuvinte, ca sa ramana scris (scrisul are un avantaj, povesteste in mai multe locuri simultan, un om nu poate fi in mai multe locuri - bine, afara de bilocatia de la catolici, sfintii lor sunt in mai multe locuri simultan). Biserica apoi a alcatuit canonul Biblic, a inclus si epistole ale Apostolilor, si revelatia sf. Ioan si abia apoi neoprotestantii au gasit si ei Biblia alcatuita de Biserica. Niciun neoprotestant nu era pe vremea in care s-a alcatuit Biblia. Si au inceput sa filozofeze: eu am invatat sa citesc la scoala am facut deja patru clase, deci va pot citi din Biblie. Aici m-am gandit eu si se interpreteaza asa Biblia, sunt sigur ca eu stiu cel mai bine. Si dupa lti ani unii au ajuns sa repete ce au gandit fondatorii cultului, zicand ca ar fi si ei crestini. |
|
||||
|
||||
![]()
cei care au fondat alte culte, de obicei au avut aceasta "initiativa" pentru a atrage popor de partea lor, punandu-i apoi sa cotizeze la greu (deci interese pur materiale).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu m-ați înțeles. Cei "invidioși" nu fac parte din Biserica Adventistă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta sa o spuneti celor din afara, cei care au contact cu bucataria interna stiu f. bine ca este destula invidie. Ce "adunare" inteleapta n-ar sti sa promoveze pe cei care platesc o zeciuiala consistenta in fata celor mai modesti financiar? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Darurile și zecimile nu se trâmbițează. De altfel, zecimea este confidențială. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by mihaiB; 25.06.2012 at 14:27:51. |
|
||||
|
||||
![]()
drumul spre iad e intotdeauna pavat cu intentii bune. Luther nu a stiut cand sa se opreasca cu reforma lui
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 14:10:48 |
De ce romanii nu mai fac filme istorice. | Theodor_de_Mopsuestia | Generalitati | 22 | 27.03.2012 17:53:00 |
Bisericile din Apocalipsa | joseph_ben_iacob | Secte si culte | 36 | 01.01.2011 14:38:29 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Cine cunoaste adaposturi pentru oamenii fara casa ? | irina1f | Umanitare | 3 | 24.12.2008 08:47:09 |
|