![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Sunt de acord cu societatea seculara, atata timp cat libertatea constiintei nu ajunge a fi confundata cu un laicism sau secularism ateu aproape obligatoriu, ce devine singura optiune "corecta politic". Sfera religioasa si cea laica, distincte prin natura lor, nu sunt opuse, ci complementare. Oricum, "stat secular" mi se pare impropriu spus, doar laicismul n-are o valoare intrinseca, nu e o valoare constitutionala, ci statul asigura libertatea religioasa.
Last edited by ioanna; 14.06.2012 at 18:21:11. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Dacă un stat este secular nu înseamnă că ești obligat să ai sau să nu ai nici o credință. Fiecare cetățean își vede de treaba lui ca și înainte doar că cele două instituții nu se vor mai influența una pe alta.
The most astounding fact about the universe (3min) Last edited by Alin.D.Zaharia; 14.06.2012 at 18:36:54. |
|
|
|||
|
|||
|
Cumplit și cutremurător! M-a tulburat și pe mine foarte mult. În același timp, însă, n-am putut să nu admir liniștea pe care o avea tânărul, rugându-se, întocmai ca martirii de care am citit, în momentul execuției. Ca un miel s-a lăsat junghiat, la fel ca Mântuitorul. Cu care, fără îndoială, petrece acum. Sper ca în curând să-i aflăm și numele, căci e un sfânt martir al zilelor noastre.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Deja e al veșniciei. Mărire Ție, Doamne, mărire Ție! |
|
|
|||
|
|||
|
Observ cum o lumina alba apare deasupra capului tanarului mucenic imediat dupa decapitare. O lumina care aproape ca acopera mana calaului. Mare este Dumnezeu! Este lumina divina.
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Religia pentru prescolari | Lilith23 | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 52 | 12.08.2011 21:08:50 |
| Ruga pentru un suflet tanar | ancaperluta | Umanitare | 5 | 09.03.2011 18:30:51 |
| Ruga pentru un suflet tanar!!!! | ancaperluta | Intamplari adevarate | 4 | 09.03.2011 11:34:27 |
| Ruga pentru un suflet tanar!!! | ancaperluta | Rugaciuni | 0 | 08.03.2011 20:30:03 |
| Romanii doresc puscarie pentru cei ce critica religia crestin ortodoxa | hmiron | Generalitati | 35 | 07.04.2010 19:12:16 |
|
|