![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar cel de-al doilea caz e cat se poate de adevarat, cea cu sarcina multipla cu 8 copii. Ideea cred ca ramane aceeasi: fie 8, fie 11. Mi se pare o responsabilitate uriasa sa cresti atatia copii de aceeasi varsta deodata. Am cunoscut mame de gemeni singure care facusera depresii serioase din cauza greutatii de a creste 2 odata. Plus ca fizic, nu ai timp sa te ocupi de toti , sa stai cu toti de vorba.in definitiv fiecare e diferit, firi diferite, temperamente diferite. Eu am trei de varste apropiate, la un an diferenta, si uneori ma simt depasita de situatie(noroc ca mezinul traieste mai mult in lumea jocurilor, a jucariilor) nu imi pune atatea intrebari. Sau atunci cand pune intrebari, fratii lui stiu sa ii dea raspunsul astfel ca de multe ori nu mai vine sa ma intrebe pe mine. Cred ca si problema ingrijirii copiilor s-ar rezolva: fiind un caz mediatizat, sunt sigura ca se vor gasi destui voluntari sa ajute fie fizic, fie material. Ramane insa problema timpului, a atentiei acordata fiecarui copil, a timpului dedicat in exclusivitate lor: ptr joaca, intrebari,activitati, mers impreuna in parc, in excursii etc. Acest lucru nu il poate suplini nimeni, fara sa raneasca in adancul sufletului copilului. Zic asta, vazandu-i pe ai mei.Dar poate ca nu e asa... ca sa nu mai vorbim de faptul ca ptr a trai 8, au murit 5...
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce Eva a fost facuta dintr-o coasta? | nicolescu vio | Intrebari utilizatori | 8 | 03.11.2011 13:17:22 |
De ce atatea lectii de supravietuire dintr-o data? | Florin-Ionut | Generalitati | 33 | 28.10.2010 11:59:21 |
Gânduri dintr-o parcare | fantana | Generalitati | 3 | 08.05.2009 15:33:35 |
inca o lovitura ecumenista | podolski_2 | Generalitati | 39 | 10.11.2008 08:02:51 |
noul patriarh!o lovitura a politicului? | iuliann | Generalitati | 26 | 29.08.2007 02:43:30 |
|